Taylor Hansons Råd för Justin Bieber

sssadads

USM kom ikapp med frontmannen Taylor Hanson, nu 28 (ja, mina damer den som du länge kallade "den söta") att fråga om bandets livslängd, supergrupp hans senaste spinoff tonade rutor och, naturligtvis, detta Årets tonåring känsla, Justin Bieber.

Ni började unga, har du träffat Justin Bieber? Har du några råd till honom att komma igenom hela denna sak som du gjorde?

"Jag tycker det är ärligt är hårt för att lyckas om du börjar som riktigt ung eller att gå in 20 eller 40. Du måste leva och andas musik, och det måste vara något som du bara åtagit dig. Vi träffade Justin i början av hans karriär en Grammy händelse för ett och ett halvt år sedan och han helt ärligt verkade han vara som en trevlig grabb som verkligen var glad att få uppmärksamhet på vad han gjorde. Jag kommer att säga en av de svåraste sakerna man kan göra är att överleva framgång och vissa sätt är det enklare än efterlevande fel eftersom när man lyckas, och du når en plats du vill vara på, bara räkna ut hur man underhåller det och även bara bibehålla fokus och perspektiv är en utmaning." sa Taylor Hansen.
adsdsds


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0