Ny bild på Jelena

adsdsa

dfsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin twittrar

aasas

dfsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin Bieber kallar en BET awards vakt en "douche bag"

När Justin Bieber's crew och hans vakter var på BET awards hamnade dom i ett bråk - vilket slutade med att Bieber kom fram till att dörrvakten var en "douche bag" hela händelsen fångades på film.

dfsdf

Klicka HÄR för att komma till videon.

TMZ erhållde videon, där Bieber - som var en presenterare på showen - och hans crew visar bli stoppade vid dörren förra helgen. Det visar sig att en av Justins vakter inte hade en biljett. Medans båda sidorna bråkade stoppade Biebs det med att säga, "Jag behöver mina vakter. Den här killen är en idiot." Hans crew säger att Justin bara ställde upp för sina vakter, dom som alltid ställer upp för honom.

Det slutade upp med att alla i Justins crew kom in till showen - och en BET personal tonade ner händelsen med att säga, "Det är våran policy att se till att alla har biljetter." 
 
dfsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin Bieber Google Chrome CommercialJustin Bieber
la upp med Google Chrome att ge dig Justin Bieber Chrome webbläsare. Klicka HÄR för att hämta Google Chrome. När har du laddat ner Google Chrome, klicka här för att installera den officiella Justin Bieber temat.

Det började med en video på YouTube som sedan växte till en fullfjädrad lidande interpoleringen psyket som ingenting kunde bota. Det är Bieber Fever. I Justin Biebers nya Google kommersiella kan du följa hans känsla när han går från okänd unge med en stor dröm, en video och ett YouTube konto för att en superstjärna med miljoner visningar.

dfsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin Bieber på David Haye Sky1 boxnings dokumentär

adsadsdfsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin Bieber följer med Selena Gomez till Fox & Friends

adsads

Justin Bieber kan vara en av de största tonåring stjärnorna, men han ser endå till att vara pojkvän till Selena Gomez. Tidigare idag följde han med flickvännen Selena Gomez, när hon var på Fox & Friends för sin nya film och album.fssdf

dfsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerSelena träffar Shia Lebeouf, borde Justin Bieber vara orolig?

dfdf


Om du vet vem Shia Lebeouf är skulle du veta att han är känd för att vara en idiot i Hollywood. Jag kan berätta några saker men jag försöker hålla denna blogg PG. Vad jag kan säga är att ett par dagar sedanhävdade Shia att han har sovit med Megan Fox medan inspelningen Transformers. Megan Fox, som ni kanske vet, gifte sig med hennes pojkvän Brian Austin Green förra året på Hawaii och är precis på väg att fira sin ett års jubileum. Bra tid att kyssa och berätta. Han har verkligen inga problem att flytta in hos någons tjej och publicera om det efteråt.

Här är videon Selena skrivit på sin webbplats i dag om sitt möte med henne länge crush. Ett möte som inrättats av Shia chef. Hon sa att det var hennes "bästa dag någonsin".

Titta på videon, jag kunde inte sluta tänka tillbaka till oktober 2008 på St Jude Barnsjukhuset där hon berättade för en reporter: "Låt Shia veta att jag finns".
- TFOJBMed detta sagt tror jag det är ett riktigt sött möte!

Men tror du JB ska vara orolig? Jag menar Shia Lebeouf har en av de mest framgångsrika unga skådespelare i Hollywood.

dfsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerKenny Hamilton & Schools4AlldfsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin är nominerad till 2011 Teen Choice Awards!

sd

För musikens värld, är Justin föregångare för Choice Musik: manliga artist medan valetKvinnliga Artist kategori staplas med en mycket konkurrensutsatt område som består av Adele, Lady Gaga, Katy Perry, Rihanna och Taylor Swift.

Choice TV: Villain
Justin Bieber, CSI
Jane Lynch, Glee
Seth MacFarlane (as Stewie Griffin), Family Guy
Joseph Morgan, The Vampire Diaries
Ed Westwick, Gossip Girl

Choice Music: Male Artist
Justin Bieber
Jason Derulo
Cee Lo Green
Enrique Iglesias
Bruno Mars

Choice Red Carpet Fashion Icon: Male
Justin Bieber
Chris Colfer
Zac Efron
Jaden Smith
Justin Timberlake

Choice Male Hottie
Justin Bieber
Joe Jonas
Taylor Lautner
Robert Pattinson
Ian Somerhalder

Choice Twit
Justin Bieber
Ellen DeGeneres
Ashton Kutcher
Demi Lovato
Homer Simpson

dfs
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerSelena kommer inte bära Someday parfymen

dfs

Justin har precis släppt sin nya parfym, Someday, men tydligen kommer du inte att att fånga hans flickvän, Selena Gomez bära den.

I själva verket, hävdar hon att parfymen skapades för sina fans och hon vill inte att bära den. Enligt uppgifter vill tonåringen ge bort den nya parfymen till varje kvinna han vet, men Selena vill inte lukta som alla hans fans.

En källa sa, "Selena fick en flaska men hon använde den inte när hon insåg att Justins mor använde samma parfym. Selena vill inte lukta som Justin mamma och hon känner att doften är mer för hans fans ändå."

Färska rapporter
tyder på att Disney stjärnan är svartsjuk på den uppmärksamhet som Justin får från hans stora fans. En tjallare sa att, "Selena har blivit mer och mer otrygg på grund av hur Justin är med sina fans. Justin är en riktig flirtare och älskar uppmärksamhet. Medan han berättar för Selena att det inte finns nånting i det, kan hon inte låta bli att känna sig upprörd över det."

dfsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerJustin Bieber & Selena Gomez säger "Jag älskar dig" inför folk

dfsdfsdfsdfs

Ett ögonvittne säger att Justin och Selena Gomez inte kunde sluta säga till varandra, "Jag älskar dig", medan de shoppade på Armani Exchange i New York 28 juni.

Nu är det officiellt. USA's kungliga unga par - Justin Bieber och Selena Gomez - är kära! Den 17-årige stjärnan och hans 18-åriga stjärna har shoppat på Armani Exchange 51a och Fifth Avenue i New York 28 juni och ett ögonvittne berättade för HollywoodLife.com att de inte kunde stoppa bekänna sina känslor för varandra.

"Justin och Selena höll varandra i händerna när de shoppade och sa, 'jag älskar dig' till varandra inte en gång utan flera gånger offentligt. Alla kunde höra dem," vår källa säger. "Jag antar att de vill dela sin kärlek med världen. De var i butiken ca 17:30 och stannade i ca 20 minuter eller så."

Insidern lägger till, "Justins livvakt lät inte någon komma för nära dem, men det hindrade inte dem från att visa upp sin kärlek för varandra. De var bara i sin egna värld... tagna av kärlek!"

Ett annat ögonvittne berättar för oss att, "Justin köpte sex Pima Armani Börs T-tröjor, tre i vitt och tre i grått. Han köpte både v-ringning och crew-hals."

Selena flög in i New York från Detroit, där hon avslutat sin Monte Carlo köpcentret turné. Hennes tredje album, När solen går ner, sjönk idag. Samtidigt är Justin upptagen främja sin nya doft, Someday.

Selena flög in till New York från Detroit, där hon hade avslutat sin Monte Carlo turné. Hennes tredje album, When the Sun Goes Down, som släpptes idag. Samtidigt är Justin upptagen med att sälja sin nya parfym, Someday.

dfsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustins parfym Someday kan tjäna $30 miljoner i försäljning

wewr

Justin lanserade hans parfym "Someday" för kvinnor Macys förra veckan, och fruktig doft kan göra stora dollar för varuhuset.

"Det här kommer att bli den största lanseringen vi någonsin haft", sa Muriel Gonzalez, Macy's vice ordförande till Wear Daily.

Wear Daily noterar att Biebs bröt ett rekord som tillhörde Beyoncé, som lanserade sin "Heat" parfym, på Macy's Herald Square, i februari 2010. Doften såldes enligt uppgift $3.000.000 Macy's under den första månaden av sin släppning

The Hollywood Reporter noterade att "Someday" skulle kunna tjäna upp till $30 miljoner i omsättning.

dfsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerJustin har en spindel i sin hand

sdfdfs

ads

dfss

Justin sågs bära omkring på en fågelspindel i handen igår.

Enligt RadarOnline.com lämnade Justin en LA läkarmottagning med den enorma spindeln i handen. Det ser definitivt falskt ut och ingen är riktigt säker på varför han skulle ha något liknande.

"Doktorn kom för att träffa mig i morse för min fysiska hälsa... han tog lite blod. #Notfun" twittrade Justin senare, men det ger ingen förklaring till spindel.

dfsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer"We all know I love Beyonce"

ads

dfsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerWeWantSomedayInSpain är en tt på twitter

adsadsadsads

Ja vad säger ni, tycker ni att vi ska försöka oss på att trenda WeWantSomedayInSweden? Det tycker jag låter som en bra idé. Så sätt igång med att spamma hela twitter med WeWantSomedayInSweden

OBS! Skriv bara WeWantSomedayInSweden EN gång, annars räknas det som spamm.

dfsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerBilder från flygplatsen i Los Angeles

dfdfs

dfs

dfsdfs

dfsdfs

df

df

dfsdf

dfsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerJustin överraskar lyckliga beliebers på en tinychat

ads

dfsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerBeliebers med Someday pappfigur på Justin Bieber

adsads

dfsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerRaven Symone väntar på att göra en duett med Justin

dfsdfs

Raven Symons berättade för Jimmi Kimmel Live att hon fortfarande väntar på att sjungas en duett med Justin:
"Jag vet inte vad som hände med de. Han såg min bild på ett event där jag bärde denna lågt skurna sak och bestämde sig att twittra mig. Inget riktigt hände efter de, men jag vill fortfarande ha min song."

dfsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin på David Haye VsdfsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerSelena får en falshback från innan JelenaI vedon får Selena höra en gammal intervju med Justin då han säger att han tycker att hon är, "söt men han gillar henne inte på de sättet." Detta försvarar hon med att säga, "Det låter som om han är nio."

dfsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerBackstages @ The Today Show

dfssdf

Jelena och Jeremy.

dfsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerABDC Justin Bieber tävling - helt avsnittJustin Bieber tävling på America's Best Dance Crew.

dfsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerChristian & Justin ska träffas i veckan

d

Caitlin & Kenny har träffats, men vi vet inte om hon träffade Justin.
dfssdf

dsffL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerSvenskar spammar Baby videon

adsads

Ni har säkert hört om "Fest hos Mange" eventet på fb, och igår så spammade alla svenskar hela youtube med "Fest hos Mange" kommentarer. Baby videon blev över spammad med detta, och alla på twitter hoppas nu att Justin äntligen sett Sverige.

Nu i skrivande stund så spammar vi svenskar fortfarande videon med "Fest hos Mange" och det är fortfarande topp kommentarer.

dsffL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarer"Selena tar fram det bästa ur mig"dsffL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin twittrar en bild på sig och ett fan

dfsdf

dsffL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin Bieber BET Awards intervjudsffL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerChris Brown twittrar:

sadads

dsffL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerRyan Good dejtar Ahsley Benson

ads

Justin Biebers stylist, Ryan Good dejtar 22 åriga skådespelaren Ashley Benson enligt Lies Angeles. ashely har b.la varit med i "Bring it on: in it to win it" och "Teen Year".

dsffL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerNext To You, Behind The Scenes!dsffL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerAmerican Idol "Lauren Alaina" träffar Justin

sadd

American Idol Lauren Alaina berättade för MTV News hur glad hon var när hon träffade Justin. "Jo, jag presenterar Sugarland CMT Awards, och jag fick reda på att Justin var där," Lauren förklarade det för MTV News American Idol turnéns pressdag.

"Jag gick upp för att möta honom och han gjorde en intervju, och då tittade jag på min outfit, och jag insåg att jag hade en reva på sidan av min klänning, så jag försökte fixa det riktigt snabbt", säger hon återkallas. "Och sedan hade någon sagt till honom att jag hade gått dit för att träffa honom, så han kom fram till mig och var som, 'Hej, jag är Justin.' Vi tog bara en bild och sen var det över. "

Även om det var en kort träff så blev Lauren inte alltför besviken med deras träff. "Det var häftigt att bara träffa honom", sa hon. "Alla vill träffa Justin och jag fick göra det, så det var verkligen trevligt."

dsffL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerSelena Gomez och Justin bara vänner?Selena Gomez hade en intervju med The Boston Globe den 24 juni, där hon talade om sin film Monte Carlo och förhållandet med pojkvännen Justin.

När de tillfrågades om hennes favoritlåt som Justin sjunger, hade hon svårt att bestämma sig! "Min favoritlåt ändras varje dag. Just nu är det nog Up eller Never Let You Go." Sa hon.

intervjuaren frågade Selena vilken låt hon tyckte minst om svarade hon :

"Jag tror inte att jag skulle vara en bra vän om jag sa vilken jag gillar minst. Jag tror inte att det finns en låt jag inte gillar." svarade Selena.

dsffL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin har Facebooks 2:a mest engagerande sida

Jesus Daglig fortsätter att hålla sin titel som mest engagerande sida, men Justin fans gör hans sida en ledande konkurrent. Andra musikaliska stjärnor har hög plats på vår lista, tillsammans med idrottslag bland & deras off season.


Facebooks mest engagerande sidor

NameFansInteractions
1. Jesus Daily 6,029,225 1,632,131
2. Justin Bieber 30,140,809 1,023,869
3. The Bible 7,671,321 909,359
4. Lady Gaga 38,768,408 890,318
5. Mario Teguh 4,266,361 544,170
6. Necip Fazil Kisakurek 1,163,884 524,966
7. Britney Spears 11,961,122 463,187
8. WEREVERTUMORRO 2,107,406 448,692
9. Dios Es Bueno! 3,852,691 445,819
10. MTV Roadies 1,994,518 394,060
11. Rafael Nadal 7,168,485 385,375
12. Educate Yourself 1,451,047 385,030
13. Beyonce 24,379,101 353,509
14. Jesus Christ 2,729,064 352,960
15. Harry Potter 26,828,496 350,054
16. ILoveAllah.com 5,972,449 344,120
17. Selena Gomez 21,792,886 326,687
18. Manchester United 16,016,104 323,663
19. We are Khaled Said 1,433,025 320,352
20. eN KapAK NiCkLEr 1,205,235 315,569

Den senaste videon från Chris Brown med tonåringen Justin har fansen pratat om på Facebook. Veckans 1.023.869 bidrag över på Biebers sidbrytningar slutligen upp den till synes ostoppbara religiösa sida duo. Lady Gagas 890.318 pratsam fans hjälper till att flytta sångarens sociala nätverk fram till fjärde plats.

dsffL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin kommer inte att begränsa sig själv på nästa album

dfssdf

"Jag vill bara göra musik," säger han till MTV News.

Det har varit en minut sedan Justin släppt ny musik, och det låter som det väntande spelet fortsätter. Sångaren är för närvarande i planering och inspelning för hans nästa skiva och har inte fastställt några tidsgränser för sig själv. Bieber sa att han fortfarande skapar musik.

"Jag vill arbeta mycket med mig själv", sa han till MTV News om några planer på att utöka sitt samarbete resumé, efter att ha arbetat med artister som Chris Brown, Kanye West, Ludacris och Flatts Rascal. "Och jag vill skriva en hel del själv. Jag kommer att arbeta med en massa andra producenter och sånt, men jag skriver en massa, skriver på en turné."

Så vad är det Justin fokuserar på i denna nya omgång av låtar? "Jag skriver om hur jag känner och producerar. Jag har framme min laptop och min dator", sa han. "Jag har varit riktigt inne i den och förhoppningsvis kommer detta nästa album bli enormt."

Det kan ta ett tag innan nya saker kommer ut, men det är inte så att fans inte redan har gott om Bieber musik att lyssna på under tiden. Endast ett par år in i sin karriär har Bieber redan lyckats släppa album som hamnat på topplistorna.

My World, My World 2.0, Never Say Never - The Remixes och My Worlds Acoustic. Han har också sysslat med i ett antal genrer, såsom pop, hip-hop, R & B och, ja, till och med country. Med så många intressen i så många olika ljud och så mycket att dra, sa Bieber att han inte boxar sig in på sin nästa släppning.

"Jag har gjort en hel del på min akustiska gitarr, så det kommer ha den vibben", förklarade han. "Jag kommer inte riktigt begränsa mig. Jag tror att musik är musik och genre - Jag menar, jag vet att det finns countrymusik, det finns rockmusik, men min musik är annorlunda. Min röst är inte avsedd för någon stil. Jag vill bara göra musik. "

Tags: MTV Shows


dsffL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin twittrar

dfssd

dsffL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin överraskade fans på tinychat

dfs

dsffL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerSelena Gomez trött på att vara i Justin skugga, de kommer inte göra duett

dfsdsffL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerNext 2 you cover - Jason Chen & AhmirdsffL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin är "Hollywood Celebrity of the Week"

adsd

Justin har lyckats göra rubriker tidigare i veckan. Inte för ett nytt album, och inte för frisläppande av en annan konsert film. Det var bara för att tusentals skrikande fans ville veta vad Bieber luktar.

Du läser det på rätt sätt. Pop sensationen Justin har släppt en doft som heter "Someday", och om du sprayar den på halsen, kommer JB bära dig bort till ett avlägset Fantasyland av solnedgångar, blommor och moln. Tror du mig inte? Titta på kommersiella.

Den officiella lanseringen av Justins lukt, men det behövdes mycket mer blommor och moln, för vad fansen fick istället var en hel del knuffar, slagsmål och arresteringar. Biebs blev knuffad av en civilklädd polis som han trodde var ett aggresivt fans, med sedan säger 17-åringen att det var ett missförstånd.

Sångaren gjorde vad han normalt gör, han skrev till sina fans på Twitter.

"New York. Vild dag. #muchlove #wegohard,"
twittrade han!

Hårt, faktiskt. Manhattan Scenen påminde oss också om hur populär JB är, även när han har väldigt lite att främja. En enkel doft lansering skapar kaos. Föreställ dig hur det blir nästa gång han lägger ut original musik! För hans collectiveness i ansiktet på fansen är sinnes sjukt, och vi är stolta att meddela att Justin är "Hollywood Celebrity of the Week".

dsffL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin möter fan & hjälper Obama hålla sitt ord!

dfsdfs

De flesta Justin fans vill komma nära sitt hjärta, men 14-åriga Payton Walls patriotiska inställning - beskriver sin kärlek för Bieber i ett meddelande som innehåller 1500 ord som hon sedan skickar till Obama - obama höll sitt ord och hon fick träffa Justin i fredags , då hon fick sitta ner och prata med Bieber Macys i New York.

I ett mejl till Vita huset, hade New Jersey tonåringen skrivit att titta på Justins dokumentär, "Never Say Never" för den inspirerade henne "Att tro på oss själva och dela vår historia & att uppmuntra andra," reporterade New York Post .

Obama läste innerlig brevet i maj och bjöd in Wall och hennes familj för att träffa honom när han besökte Ground Zero, vilket de gjorde.

Under mötet berättade Obama för Wall, "Jag känner Justin ... jag kanske kan göra upp något." Nyhetskanaler inklusive den politiska bloggen Daily Intel tog fasta potential som att ouppfylla presidentens löfte, vilket antyder att även Obama inte skulle få tillgång till pojken.

Obama är ett fan själv, såg Bieber vind av situationen och instämde, Twitter, "Jag tror du har fel. Ganska säker på att president @BarackObama kommer att hålla detta löfte. "

Slutligen i fredags , så fick Wall, hennes 12-åriga syster Avery och hennes bästa vän deras önskan beviljas under en parfym marknadsföring i Herald Square.

"Det var så coolt. Jag kunde inte ens tro det," berättade Wall . "Han sa bara 'Hej' och han frågade oss om parfymen och om vi skulle bära den"

Hennes yngre syster beskrev Bieber som "verkligen trevlig" och "så söt", noterade att "han inte ens såg riktig ut."


Flickorna bar en naturlig storlek kartong utklipp av Obama, och poserade på bilder med Bieber och 2-D-president.

De delade senare upplevelsen på Facebook och Twitter, la upp bilder från evenemanget. Wall, vars kärlek till Bieber gjorde tydligen så att hon glömde att det var Obamas engagemang som fixat hennes träff med Bieber, twittrade
snabbt.

"Vill bara säga tack till @justinbieber för att han tog sin tid att träffa mig!"

Före kontakten med Vita huset, hade hon skrivit till Bieber på Twitter, frågade om hon kunde dela hennes "hemska livs historia" i ett brev. Fast hon fick inget svar.

adsasdL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerJustin Bieber & Nicki Minaj presenterar på BET Awards!adsasdL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustins nya album "Believe"

sdfdsf

Justins nya album "Believe" är planerad att släppas i Kanada och USA på tisdag den 14 november, 2011. Än så länge är det inte bestämt när den kommer till Sverige.

adsasdL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
5 kommentarerJustin twittrar om Michael Jackson

fdsfds

adsasdL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerBeliebers hotar Tom Petterson

sadsad

gddf

fdsfds

dsf
gdgd

fgdgd

ghhg

adsasdL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerHan som anföll JB hotas nu till livet av fansen

fdfd
dsfdfs

adsasdL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerNSN DVD'n med 40 minuter extra material

dsfsfd

adsasdL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerBloggfel

Vi är jätteledsena att vi inte har bloggat på 2 dagar nu, men varken Nellies dator eller min dator funkar nu, så ni får stå ut lite tills det fixar sig.
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerJustin bieber ( ny låt? )


L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerJeremy & Pattie @ MMMA

adsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin bar en $ 24 Kelly Kapowski T-shirt på MMVA!

adsads

Justin visade upp sina $ 24 Kelly Kapowski T-shirt på röda mattan vid 2011 MuchMusic Awards. Han hade en T-shirt från Urban Outfitters.

I fall du inte vet Kelly Kapowski, hon var en karaktär spelad av Tiffani Thiessen från tv-serien Saved by the Bell. Kelly Kapowski var den populäraste tjejen i skolan och blev chef cheerleader och kapten i volleyboll, simning, och team softball. Även som en duktig elev och förebild, gjorde Kelly hittade sig själv och dömdes till frihetsberövande vid ett par tillfällen.

adsasdL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin Bieber kondomeradsasdL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin vinner stort på MMVA 2011

adsads

Justin Bieber var en väldigt stor vinnare på MuchMusic Video Awards 2011, som ägde rum den 19 juni i Toronto, Kanada, genom att ta hem mest priser. Justin Bieber vann 'Ur Fave Artist' och 'International Video of the Year'.

När Justin tackade alla så sa han: "Tack så mycket," sa han. "Jag vill säga att första gången jag fick ett pris här Much Music Awards, så jag vill säga tack till alla mina fans. Ni är fantastiska, och jag skulle inte kunna göra detta utan er! Jag älskar er så mycket."

Listan av alla vinnare:
MuchMusic mest visade video: Taio Cruz – Dynamite
Favorit video: Fefe Dobson – Stuttering
Internationella favorit videon: Lady GaGa – Born This Way
Favorit artist: Justin Bieber ft. Usher – Somebody to Love (remix)
Årets video: Shawn Desman – Electric/Night Like This
Årets inlägg produktion: Danny Fernades ft. Belly – Automatic
Årets filmfotograf: Blake McGrath – Relax
Årets direktör: Sean Wainsteim for You Say Party – Lonely's Lunch
Årets pop video: Down With Webster – Whoa Is Me
Årets internationella video – Artist: Lady GaGa – Judas
Årets internationella video – Grupp: Far East Movement ft. The Cataracs, Dev – Like a G6
International Video of the Year by a Canadian: Drake – Find Your Love and Justin Bieber ft. Usher – Somebody to Love (Remix)

adsasd
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJelena lämnar MMVA 2011

trerdfs

dfs

erw

adsasdL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerJustin på röda mattan MMVA intervjuadsasdL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin med öppen gylf på MMVA

qew

adsasdL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerSkriver låtar till Rihanna och Bieber hemma i Sverige

fds

Den svenska superproducenten Nadir "RedOne" Khayat, 39, är i Stockholm för att skriva låtar åt bland annat Rihanna.

"Här får jag göra låtar i fred, säger han."

Lady Gaga. Michael Jackson. Enrique Iglesias. Jennifer Lopez. Usher. Backstreet Bo...ys. Listan med artister som den emigrerade svenska superproducenten RedOne jobbat med kan göras längre än så. Nöjesbladet fick en exklusiv intervju med honom vid studion på Östermalmstorg i Stockholm där han just nu skriver nya låtar åt bland andra Rihanna och Justin Bieber.

"För att skriva en otroligt bra låt åt Rihanna måste man veta vem hon är, vad hon har för flow och register. Det ska passa exakt. Det räcker inte att skriva en låt och vara nöjd direkt. Man måste analysera," säger RedOne.

Många talager
Han har varit i Sverige i några veckor nu och filat på låtar som han hoppas blir världssuccéer. Möjligen lyckas han med att locka hit både Rihanna och Justin Bieber.

"Kanske. Eller så får jag flyga någonstans för att spela in. Justin Bieber kommer kanske. Det beror lite på hans turnéer."


RedOne har höga förhoppningar på Sverige och svensk musik. Ett av hans fynd är 23-åriga Mohombi. Och trots att Love Generation endast nådde Andra chansen i Melodifestivalen kommer han att fortsätta jobba med tjejbandet.

"Så klart. Och jag kommer att ge dem hits," säger han.

"Det finns så många talanger i Sverige som inte får chansen. För mig är det ett uppdrag i livet att sprida svenska artister i världen," fortsätter han.

Nästa superstjärna
Utöver de svenska hoppen radar ”RedOne” upp ett flertal artister han jobbar med och vill se lyckas. Ett namn är den amerikanska popartisten Porcelain Black vars debutskiva han producerar.

"Både jag och Bono är övertygade om att hon blir nästa superstjärna," säger han.

Nu fortsätter arbetet vid studion Mohito i Stockholm där RedOne befinner sig för att få lite lugn och ro.

"Här får jag göra låtar i fred. När jag är i USA är det svårare för det dyker alltid upp någon i studion."

I Sverige är man bara en i mängden. Dessutom är alla i mitt team svenskar så vi trivs här, säger han.

adsasdL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer2 videos från Scooters födelsedag

adsadsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerAlla verkar ha haft en underbar dag igår på scooters födelsedag

DFSDFS

DFSDFS

adsadsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerKenny bränner Justins underkläder (roligaste ryktet)

DFSDFS

In Touch magazine hävdar det att i ett försök att förhindra Beliebers från att stjäla Justin Biebers underkläder, måste hans livvakt (Kenny Hamilton) bränna Justins underkläder. Ew!

Enligt In Touch, "Ett hotell-anställda [fan] fångades med Justin underkläder i hennes handväska, så det protokoll som nu är att Justin får ett nytt par underkläder varje morgon från hans livvakt, som bränner underkläder han bar den dagentidigare i en förbränningsugn."

Justin berättar GossipCop.com: "Nej, inte alls sant, men roliga."

ASDADS

adsadsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin på Life time fitness i Atlanta

ADS

adsadsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerHar Justin en ny lägenhet i L.A?

dfs

Justin kan snart bli ägare av en lyxig lägenhet belägen i ett av de finaste husen i staden Los Angeles. Enligt vissa amerikanska sidor verkar Justins mor och mormor ha gått på jakt efter en lägenhet att ge till Justin och har hittat ett vackert hus på 220 kvadratmeter som värderas till $1,7 miljoner i hjärtat av staden .

Efter att ha gett en Range Rover för hans 16-årsdag, verkar sångaren Justin nu villig att kasta sig in i fastighetsmarknaden. Enligt rykten verkar det som den unga sångaren är på väg att bli stolt ägare av en lyxlägenhet i Los Angeles. Bostaden i fråga består av 3 sovrum och 4 badrum och varje yta är täckt med vit marmor. Vardagsrummet har ett vitt piano och en terrass som erbjuder en panoramautsikt över den vackra staden Los Angeles.

Dessutom till en kostnad som motsvarar $1300 månad kommer Bieber att ha tillgång till en festlokall, ett gym, en pool och ett uppvärmt inomhus spa, som tillhandahålls av byggnaden för sina kunder. I källaren finns en garage svit som rymmer två bilar, där sångaren kan hålla sina lyxbilar.

adsadsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerAlla Grattar scooter!

asdads

Om ni undrar så fyllde scooter år i förrgår.

adsadsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin har Formspring?

Det sägs att Justin har ett formspring konto, och det har han säkert då dem flesta kändisar vet om det. Dock är detta fejk.
Det behöver inte vara fejk, men ärlig talat..
Det är synd att folk fortfarande gör allt de kan för att splittra på Justin och Selena.

dfsdfs

adsadsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin Bieber, 7:nde plats på topplistan

dsfdfs

Enligt posh24.se ligger Justin på 7:nde plats på topplistan.

1. Selena Gomez
2. Lady Gaga
3. Kim Kardashian
4. Kate Middleton
5. Prins William
6. Katy Perry
7. Justin Bieber
8. Angelina Jolie
9. Jennifer Lopez
10. Alicia Keys

Sedan, följt av många fler såsom Brad Pitt, Paris Hilton m.f.

adsadsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin hyllar 2pac på hans födelsedag på twitter

Igår skulle Tupac Shakur fyllt 40 år och Justin Bieber har tagit till sin Twitter för att hedra honom med en video hyllning.

Kenny Hamilton, Justins livvakt twittrade det här: "Tupac hade varit 40 år gammal idag... Grattis på födelsedagen Pac! Saknar dig bror! Har fortfarande dina bilder på min vägg i mitt sovrum jag växte upp i! Lol"

Kenny
twittrade Även, "Jag lyssnar på Pac hela dagen!"

Justin
retweetade bada Kennys tweets och twittrade därefter, "Vad?!?! @Kennyhamilton det är 2pac's födelsedag @Jabari du vet att jag är en 2pac fläkt. Kolla 4:30 märket från 2 år sedan"

Justin
postade Även denna video:adsadsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
4 kommentarerSomeday i butik:

dfsdfs

Men inte i sverige än :(

dfs
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerKitchener vill att Justin ska gå parad marshalk på oktoberfesten

dfssfd

Kitchener-Waterloo vill att Justin ska gå parad marshalk.

Mark Kreller, verkställande direktör för Oktoberfesten, säger eftersom Bieber kommer från närliggande Stratford skulle det vara precis som att komma hem.

En cover på Biebers hitlåt "Baby" var postad till Operationen Bieber Facebook-sida för att försöka locka hans uppmärksamhet.

Oktoberfesten har försökt att locka med hög profilmarskalkens tidigare.

År 2010 försökte festivalen att locka Ellen DeGeneres till händelsen, efter ett foto av en flottör presenterades på hennes populära tv-show.

Den budet fungerade inte, så arrangörerna vänder sin uppmärksamhet närmare hem.

adsadsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin tar över skönhetsindustrin

dfsdfs

Justin kanske inte ens är laglig, men han är på god väg att köra om i världen med hans senaste övertagandet av skönhetsindustrin är bara en del av det!

Även om det är ganska vanligt i dessa dagar för kändisar att utveckla sin egen doft, Justin har inte bara "Someday" av Justin. Det är bara en bit till Biebers skönhet imperium!

Bieber har också utvecklat ett nagellack som heter "One Less Lonely Girl" med Nicole av OPI, doftande taggar hund, och doftande band handled! Det är inte bara helt cool att han har fördjupat in alla dessa olika projekt, men det verkligen visar sin sanna passion för sina fans. Uppenbarligen flesta av Justins fans är unga tjejer och han har verkligen tillgodoses av deras behov, vilket skapar en rad olika skönhetsprodukter som de kommer att älska! Justin fick även mysigt med det underbara Dree Hemingway i annonsen för parfymen. Behållningen av "Someday" går till välgörenhet, så Justin använder sin makt i skönhetsindustrin för en god sak!


Justin är definitivt på god väg att ta över världen, och hans senaste framgångar i skönhet marknaden är egentligen bara början! Go Justin!

adsadsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin är tillbaka på topp på Billboards sociala 50 topplistaEfter sex veckor på nr 1, droppar Lady Gaga till nr 4, för att lämna det socialdemokratiska 50 kronan till Justin Bieber (3%). Som var hysterisk kring släppet av hennes album "Born This Way" lugnar, såg hon avböjer i pjäser (-32%), visningar (-60%) och fans (-15%) i alla övervakade sociala nätverk och musik butiker.

Samtidigt såg Bieber en ökning av YouTube visningar med (15%), kanske på grund av att han tog hem Collaborative Video of the Year vid CMT Music Awards (8 juni). Flera månader tillbaka har han arbetat med Rascal Flatts balladen "That should be me" och eftersom videon debuterade, har det samlat väl över 19 miljoner YouTube-visningar.

Den sociala 50 rankar de mest aktiva artisterna på världens ledande webbplatser för sociala nätverk - YouTube, VEVO, Facebook, Twitter, MySpace och iLike - med hjälp av en formel blandning vecka tillsatser av vänner / fans / följare.

adsadsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin Bieber är det hetaste ämnet för barn 14 år och under

ads

Som om hans 10.400 tusen Twitter följare var nog indikation så anses Justin vara det hetaste ämnet för barn 14 år och under, enligt den senaste KIDS undersökningen från marknadsundersöknings företaget NPD Group.

Den öppna enkäten tillfrågades 2095 US Kids på vad de anser vara de hetaste nya sak idag - vare sig det är en kändis, film, TV, leksaker, spel, hobby, sport, hemsida, varumärke eller butik. Den kanadensiska popstjärnan toppar listan med 10% följt av Nintendo Wii, Dora Utforskaren, Xbox 360, Bilar 2 (filmen) och IPAD, som alla samlat 2% av de unga rösterna.

Bieber är kvar på toppen av listan i denna uppföljning till bolagets ursprungliga undersökning som genomfördes i februari 2011 i vilket han tagit 14% av det totala ämnet följt av Xbox 360 och Nintendo Wii som varderar med 4%

NPD Kids Industry Data Service erbjuder månatliga inblick i inköp som görs på uppdrag av barn i åldern 0 till 14 olika produktkategorier med betoning på licenser och varumärken. Varje månad frågar företaget en öppen blotta frågan syftar till att ge insikt i vad som är top-of-mind med barnen idag.

adsadsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerTvå bilder från när Justin var liten

AAS

adsads

adsadsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin Lifetime Fitness i onsdags


L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerCameron och selena?

dsdfs

Ett fan frågade en i Allstar weekend som heter Greg och han sa detta om JB: "Haha han och Cameron i bandet jag jobbar för har nötkött. Jag vet inte hur mycket han kommer att visa sitt ansikte."

adsadsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerJustin och tjejen i "next 2 you" videonJag tycker faktiskt att han borde dejta henne istället för Selena eller vad tycker ni?
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJelena i Georgia Atlanta, Georgia

adsads

Selena Gomez kommer att vara i Mall of Georgia vid 18.00 idag för att främja sin nya film, "Monte Carlo". Festligheterna börjar i Mall of Georgia Village Amphitheater vid klockan 2.00 fans kan också rada upp för mini-makeovers och en "foto upplevelse."

Access Atlanta rapporterade att Justin var i Metro Atlanta tidigare idag. Justin upptäckas på Lifetime Fitness som ligger i Johns Creek, Georgien.

adsadsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerSomeday ute i butikerna nu!

adsads

adsadsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerNext 2 you musikvideonDetta är alltså Justin Bieber och Chris Brown's nya musikvideo som lades upp för några timmar sedan.

adsadsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerCelebuzz: bästa minnenaadsadsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerLite mer information om Someday

ads

 

Med framgången av hans My World unisex doft, lanserar den 17-åriga popstjärnan en ny parfym för kvinnor som heter "Someday".


Enligt WWD arbetade Justin med Firmenich för att skapa en parfym, som beskrivs som en "fruktig gourmand" blandning. Det kommer att vara förpackat i en flaska med en hjärtformad blomma på toppen, tillsammans med avtagbara berlocker hängande från halsen.

"Låt oss vara riktiga, hur en tjej luktar är väldigt viktigt för en kille!" säger Justin till mode tidningen. "Jag har en sådan djup förbindelse med mina fans, så att skapa en parfym som jag personligen älskar är ett annat sätt jag kan göra för att föra dem närmare till min värld."

Att fortsätta med hans givande väger kommer popstjärnan donera en del av doftens pengar till två av hans favorit välgörenhetsorganisationer, Pencils of Promise och Make-A-Wish Foundation. "Jag skapar inte bara en doft för alla mina fans, jag har chansen att kunna ge tillbaka till välgörenhet, vilket är en stor prioritet för mig", tillägger han. "Människorna på Give Back Brands förstår mig verkligen, och vad jag står för och bryr mig om."

Man kommer kunna köpa den i juni. Det kommer att finnas tillgängligt som en Eau De Parfum Spray, kommer kosta $35 (ca 220 kronor) för en 1-ounce flaska, $45 (ca 280 kronor) för 1,7-ounce version, och $55 (ca 340 kronor) för 3,4-ounce flaska.

adsads
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerGlassformad Someday

dfs

adsadsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerJustin förnekar ryktet om samamrbete med Kanye West

qewqew

Justin Bieber har starkt förnekat ryktet om att han har vägrat att arbeta tillsammans med Kanye West.

HollywoodLife.com rapporterar: "Kanye West är ett stort fan av Justin - tyvärr är Biebs ovilliga att arbeta med en såsplittrande figur! Justin Bieber vill inte arbeta med rapparen! Justin gillar Kanye's musik, men han är orolig över att han har gjort för många kontroversiella saker och det skulle skada hans image. "

Berättelsen ovan är helt meningslös eftersom Justin och Kanye har redan arbetat tillsammans. Kolla Justin Bieber och Kanye West i studion.

Justin skrev på sin Twitter för att bekämpa Hollywoodlife ryktet och insisterade på att han fortfarande är en god vän med Kanye och rapporterna var helt osanna.

adsads

qewqewL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerIntervju med Justins frisör VanessaqewqewL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerJustin ska vara med i David Haye tv-show

ADSDS

Justin Bieber och Ricky Gervais kommer att visa upp sina färdigheter när de kämpar med Brittiska boxaren David Haye som är en del av hans nya TV-show.

Haye nya Sky1 dokumentär serie, David Haye Vs kommer luft under uppladdningen inför den tunga stjärnan tittlerna i kamp mot Wladimir Klitschko den 2 juli.

Och David, 30, bad om fem kändis vänner att gå med honom på utställningen, inklusive Justin, Ricky, Dizzee Rascal, Mickey Rourke och Michael McIntyre för de två 60-minuters specialerbjudanderna.

Programmen kommer att innehålla boxnings utbildning och chatt med kändisar i sitt gym i Miami, London och New York.

David Haye Vs Ricky Gervais, Justin Bieber och Dizzee Rascal är inställd på luften i Storbritannien den 28 juni.

qewqewL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin Bieber @ Lifetime Gym i Atlanta

fds

dsads

qweqew

qewqewL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin, Katy eller Gaga - Vem tjänar storkovan?

ew
qweqew

qewqewL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerSelena gomez: "I love Justin"

qewqew

qewqewL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerSelena hade ett bieberklistermärke på handen när hon uppträdde

adsads

När Selena Gomez uppträdde den 13 juni i Santa Monica så hade hon ett klistermärke på sin hand. På klistermärket var det en bild på Justin från vanity fair photoshooten.

qewqewL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin besvarar en fråga om Sean Kingston på twitter

adsads

qewqewL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerDan Cutforth: "Han har en lång karriär framför sig"

dfsdfs

Reality TV-producenten Dan Cutforth, som tillsammans med Magical Elves partner Jane Lipsitz har regisserat och producerat Justin Biebers film Never Say Never, säger att tonåringen kommer att vara kvar ett tag.
Den kanadensiska hjärtbomben kan inte bara se fram emot en lång karriär efter att ha överlevt tonåren, Cutforth förutspår.

Magical Elves är en av de mest trafikerade producenterna i dokusåpa branchen, med hit-serier som Top Chef, Project Runway och konstverk bland sina krediter.

Andra realityserie sin tallrik inkluderar America's nästa stor restaurang och Fashion Star för NBC, nya säsonger av Top Chef, Top Chef Masters, Top Chef: Just Desserts och konstverk: Nästa stora konstnär för Bravo, och Braxton Family Values för WeTV.

Men Cutforth insisterar att Justin Biebers konsert film var som att fånga blixten i en flaska och indie producenten gör studion rundor på jakt efter en annan film ämne som fångar tidsandan.

"Vi har absolut ett möte med ett antal studior att prata om olika möjligheter. Vi har möte med olika idéer med olika talanger att räkna ut vad som är nästa steg för oss,'' sa han.

qewqewL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin Bieber Selena Gomez Summer sommar kärlek

dfsdsf

qewqewL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJada Pinkett Smith: "Han är min lilla älskling."

ererw

Jada Pinkett Smith stoppades av en uppsättningChelsea Lately igår kväll för att främja den kommande säsongen av hennes show Hawthorne och oundvikligen slutade ämnet upp värd Chelsea Handler favorit person - Justin Bieber.

När Chelsea frågade Jada om sitt förhållande med Justin, delade hon: "Han är min lilla älskling."

"Jag såg när han la sin charm dig precis som han la sin charm mig,"
Chelsea svarade tillbaka, innan du frågar skådespelerskan varför Justin påminner henne om hennes man Will Smith.

"Jag minns när han var på MTV Awards och han kom hem med Jaden [Smith] för att bo hos oss den kvällen - vårt hem är som ett litet paradis för honom när han kommer till LA," hon delade, och tillade, "Omedelbart gick han till datorn och han ville att vi skulle samlas kring och han ville kritisera hans show. Det var det första han gjorde. Jag tittade på honom och jag tänkte, 'om jag inte tittar på en liten Will Smith"

"Han brinner för vad han gör, och han gör det för hans fans,"
Jada fortsatte. "Han är riktig, älskar verkligen det han gör."

qewqewL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin Timberlake ger Justin Bieber råd: "Du måste ha en plan"

qewqew

Under hans senaste intervju med Playboy Magazine, ger Justin Timberlake några råd till Justin Bieber. Han säger:

"Justin Bieber är en uppenbarligen begåvad kille. Jag hoppas bara att han har ett bra stödsystem, eftersom när jag tänker tillbaka på mig själv, när jag bar rastaflätor. Det är besvärligt att växa upp framför allmänheten. Justin är nog delaktig att bara på någon nivå nu. Någon som Usher hans mentor, han är bra eftersom Usher är någon som har haft en hel del upp-och-ner som jag kan minnas. Han kommer att lära honom att du inte bara kan rida ut det här. Du måste ha någonstans att gå."

"Du måste ha en plan, och någon som Justin Bieber bör tänka på det just nu. Annars innan du vet det, så kommer det att bli någon unge som är yngre än du. Vi lever just i den åldern."

qewqewL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin Timberlake ger Justin Bieber råd: "Du måste ha en plan"

qewqew

Under hans senaste intervju med Playboy Magazine, ger Justin Timberlake några råd till Justin Bieber. Han säger:

"Justin Bieber är en uppenbarligen begåvad kille. Jag hoppas bara att han har ett bra stödsystem, eftersom när jag tänker tillbaka på mig själv, när jag bar rastaflätor. Det är besvärligt att växa upp framför allmänheten. Justin är nog delaktig att bara på någon nivå nu. Någon som Usher hans mentor, han är bra eftersom Usher är någon som har haft en hel del upp-och-ner som jag kan minnas. Han kommer att lära honom att du inte bara kan rida ut det här. Du måste ha någonstans att gå."

"Du måste ha en plan, och någon som Justin Bieber bör tänka på det just nu. Annars innan du vet det, så kommer det att bli någon unge som är yngre än du. Vi lever just i den åldern."

qewqewL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerScooter donerar sin 30-årsdag till välgörenget

czxzcx

ROM Justin chef Scooter Braun: "I år snarare än att begära någon att presentera, jag donerar min 30-årsdag till pencils of promise. Jag hoppas att ni på min födelsedag kan hjälpa mig höja $20.000 till att bygga en ny skola för barnen som behöver det mest, låt oss gå #makeachange"L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin träffar ett fan med hjärntumör

  dff

En sex-årig flicka Maui, diagnostiserats med en hjärntumör, hon hade en dröm som kom tilö verklighet denna helgen.

I lördags kväll, träffade Olivia Bianco hennes favorit popstjärnan Justin Bieber.

Olivia fick diagnosen med tumören för fyra månader sedan. Eftersom läkaren i Hawaii inte kunde behandla Olivia flyttade hennes familj till Santa Clara, Kalifornien för att den läkarvård hon behövde.

När Olivias docktor upptäckte att sångaren hade en konsert i Bay Area, gjorde de snabbtåtgärder för Olivia och hennes familj att delta i konserten.

För att på konserten, behövde Olivia vara på en ambulans bår hela tiden.

Hennes medicinska team gjorde transportprocessen extra genom att dekorera båren i Biebers signatur färg lila.

Olivias familj använder www.caringbridge.org för att skriva journalanteckningar Olivias framsteg. För att ta reda på den senaste informationen om Olivia, gå till "besöka en webbplats" sektionen och skriv "Oliviabianco."

qewqewL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerFlashback "august rush"

adsqewqewL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin kommer att medverka i David Haye sky 1 dokumentär serie

adsads

Justin Bieber och Ricky Gervais är bland de kändisar som deltar i en David Haye Sky1 dokumentär serie.

David Haye Vs kommer luft under uppbyggnaden av tungviktsmästarens enande titel kamp mot Wladimir Klitschko den 2 juli.

Haye begärde företaget i fem kändisvänner - Gervais, Bieber, Dizzee Rascal, Michael McIntyre och Mickey Rourke - för de två 60-minuters specialare, som kommer innehålla boxaren utbildning och snacka med stjärnorna.

David Haye Vs Ricky Gervais, Justin Bieber och Dizzee Rascal kommer luft på tisdag, den 28 på Sky1. David Haye Vs Michael McIntyre och Mickey Rourke följer onsdagen den 29 juni.

qewqewL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin sjunger I'll Be, December 2007qewqewL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin når ut till Kingston på välgörenhet show!

dasads

Justin nådde ut till hans Eenie Meenie medarbetare Sean Kingston under en välgörenhetsorganisation spelning på lördagen (Jun11), hoppas att stjärnan ska "bli bättre" efter hans jet ski olycka i Miami, Florida.
The Beautiful Girls Hitmakern fördes till sjukhus efter att han kraschat med vatten-fordonet i en bro den (May11).
Kingston var i ett kritiskt tillstånd, men hans ombud avslöjade tidigare denna månad (Jun11) att stjärnan nu går igen.
Och Bieber hyllade sin kompis när han intog scenen i Saratoga, Kalifornien för att samla in pengar till College Track, ett fritidshem program som hjälper eleverna att ansöka om ytterligare utbildning.
I en serie inlägg på sin Twitter , skriver han: "Bra kväll! Kändes bra att vara tillbaka på scenen. Och för en stor sak! Jag har dem srörsta fansen i världen, eftersom de ger tillbaka.''

"Också tack till fansen för att dem hjälpte mig att ta en stund för @seankingston före Eenie Meenie idag. Bli bättre store bro. Vi saknar dig.''

"Ikväll är vi alla bara glada. Bra kväll. Vi gjorde något för alla de rätta anledningar. Inatt hjälpte mina fans mig #makeachange med College spår. "
MC Hammer var en gäststjärna på showen, och Bieber postat en bild av sig med rapparen backstage på sin Twitter.

qewqewL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
5 kommentarerJustin Bieber vs Jinsu?

adsads

Den 9 juni så blev det Twitter-bråk mellan unga Jinsu, som är Jasmine Villegas nuvarande pojkvän och Justin Bieber. Den största kampen var för gärningar av försvar, där Justin var rasande över att höra att Jinsu säga ''Jasmine är vackrare än Selena Gomez''

Källor säger även att Jinsu twittrade ''Jelena är fejk! Selena är en bitch och ett djur!'' Och även Jasmine hade twittrat något om Jelena, och då blev Selenators, Beliebers & Justin rasande. Justin försvarade Selena, men efter när Jinsu raderade sin tweet så raderade Justin sin tweet också där han försvarar Selena. Men Beliebers & Selenators gav inte upp, de blev en familj och attackerade Jinsu & Jasmine tillsammans på Twitter!

Bland de kommentarer sagt av Selenators till Jasmine & Jinsu:
"Eh, vad fan?
Jasmine är den fulaste jävlen. Så sluta skriva om Selena. Du är svartsjuk eftersom Selena är vackrare än henne? Jag slår vad!"

''Jasmine är en bitch!''
Det finns mycket mer som Beliebers & Selenators skrev.

Efter att Jinsu ha sett dessa kommentarer så blev han inte tyst! Han började twittra;
"Jag är den bästa unga rappare där ute"


Jinsu hade också Jasminators vid sin sida som skrev detta och Jinsu Retweeted allt, Retweet betyder att det som han retweetar kommer upp på hans profil, som dessa:
"Selena är bättre än Jasmine? Åh fan NEJ! Jasmine är bättre.''


Justin Blev arg och började direkt twittar om Jinsu:
"Vissa människor vill bara ha uppmärksamhet. Sälja skivor och kanske få lite följare med utan deras namn på deras användarnamn, innan de börjar prata "


Justin twittrade sedan även;
"Bara slappna av... Jag ska döda dem med vänlighet."


Och när Jinsu hade läst det där som Justin skrev så twittrade Jinsu:
"Jag respekterar dig, men bara om du säger mitt namn pojke. Det är vad riktiga män gör. Jag glömde att du är en liten unge."


Justin svarade på Junsu med:
"Varför skulle jag säga ditt namn och ge mer uppmärksamhet till dig?
Jag behöver inte din respekt. lol''


Senare twittrade Jinsu:
"Alla som stödjer barnet, jag älskar er alla. Alla som hatar det barnet, jag älskar er alla också. Detta är för lätt."
Jinsu menade Justin då, att han älskar alla som stödjer Justin & dom som inte stödjer honom. Men Beliebers & Selenators gick inte på det där, de visste att han bara ville få folk att tycka om honom. Han ville ha fler fans.


Justn såg Jinsu's tweet och då twittarde Justin:
"Du kan inte bråka mina fans, du kan inte förstöra den här familjen. Inget hat, inga rykten, ingen negativitet kan bryta den. WE ALL WE GOT, #iloveyou

qewqewL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerScooter säger att Selena och Justin inte dejtarJustins manager, Scooter Braun påstår att Selena och Justin inte dejtar. Videon är ganska ny, den lades upp på YouTube den 4:e Februari 2011. Strax innan Vanity Fair Oscars festen, då en kyss bevittnades mellan det unga paret. Dock får ni avgöra själva om ni tror att videon är fake eller inte.

qewqewL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerAftonbladet påstår att Selena är gravid?

adsads

Förlåt för sugig uppdatering, lovar att det kommer bli normal uppdatering imogon.

qewqewL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin Bieber kvinlig lookalike på America's Got Talent 2011ddsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerBonus: Justin Bieber SomedayddsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerJustin twittrar

dasads

ddsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerCountrystjärnorna firades på CMT Music Awards

dfsdfs
adssad

ddsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerSelena och Justins pusskalas

dfsdfs

Det är nog inte många som motsätter sig påståendet om vilka som utgör Hollywoods hetaste, unga par just nu. Selena Gomez, 18, och Justin Bieber, 17, fotograferas ofta tillsammans, och de ser alltid ut att vara fullständigt uppslukade av varandra.

I tisdags var turturduvorna i Dallas och såg en basketmatch mellan NBA-lagen Miami Heat och Dallas Mavericks. Det unga kärleksparet såg däremot ut att vara mer upptagna av att kyssas och kramas, än av att faktiskt titta på matchen.

Selena och Justin har rest en hel del tillsammans på sistone; för en tid sedan befann de sig på Hawaii, där de fångades på flertaliga hångelbilder, och ett par dagar senare syntes de när de promenerade runt i Justins kanadensiska hemstad Stratford.

I söndags fanns de båda två på plats på MTV Movie Awards i Hollywood, även om de inte poserade på röda mattan tillsammans, och i tisdags var de alltså i Dallas, Texas för att titta på basket – en av Justins favoritsporter.

ddsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJeremy twittrar

trtrhtrhtrtr

dfsdfs

ddsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin Bieber träffade Joplin flickan,Tornado offerJustin Bieber träffade bara en liten flicka från Joplin som förlorat allt. Verkligen söt. mycket mod.

ddsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin sjunger "Apologize" i hans gamla kyrkaddsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerBeckham pojkarna får signerade gitarrer

qewqew

qewqew

ddsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerCMT Music Awards, Nashville

adsads

qwqewqewqewewwqeqewwqew

erwerwerwerwwqeqewqew

Klicka HÄR för att se fler bilder.

ddsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerIntervju med både Justin & Reascal Flatts på röda mattanddsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin Bieber och Rascal Flatts vann på CMT Music Award!

adsads

Justin Bieber och Rascal Flatts vinner Collaborative Video of the Year Award för videon "That should be me" 2011 CMT Music Awards i Nashville, Tennessee.

Justin slog ut CMT värden Kid Rock och duettpartnern Sheryl Crow för sin video collab "Collide" lika så Jason Aldean och Kelly Clarkson för deras smash video "Don't You Wanna Stay" Aaron Lewis George Jones, Charlie Daniels, Loreetta Lynn och Miranda Lambert var bland andra nomineringar.

ddsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerVideo på när Justin spelar fotbollddsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerThe Justin Bieber Appreciation DayddsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
3 kommentarerJustin spelar golf

adsdsdsa

adsadsds

dsadsa

fdsdfs

adsadsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerSomeday förpackningen!

erer

ee

adsadsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerJustin Bieber är med på 10 rikaste Teen Celebrity Lista 2011

dsds

1. Miley Cyrus
Estimated Net Worth: $120 million

 2. Justin Bieber
Estimated Net Worth: $65.5 million

 3. Nick Jonas
Estimated Net Worth: $18 million

 4. Dakota Fanning
Estimated Net Worth: $16 million

 5. Abigail Breslin
Estimated Net Worth: $12 million

6. Angus T. Jones
Estimated Net Worth: $10 million

7. Miranda Cosgrove

Estimated Net Worth: $7 million

8. Tyler James Williams
Estimated Net Worth: $4.8 million

9. Selena Gomez
Estimated Net Worth: $4 million

10. Demi Lovato

Estimated Net Worth: $3 million

adsads
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin Bieber Tribute Act i Abu Dhabi

eedfsdfs

För att markera att den kanadensiska Grand Prix kommer till Ferrari World Abu Dhabi värd är en hyllning rättsakt av pop fenomen tillsammans med en rad av kanadensiska-teman, firandet är från den 10 juni till 12, har arrangörerna meddelat.

Den kommer att träda på scenen flera gånger under helgen för att underhålla besökarna mellan park rider. Dessutom kommer Royal Canadian Mounted Police, eller "Mounties" eftersom de är mer vardagligt kända, torn över folkmassorna. Formula One fans kommer också att kunna fånga racing åtgärder på storbildsskärmar leva hela parken.

Kanadensiska medborgare får rätt till en rabatterad entré bland Dh165 under hela helgen firande på att visa legitimation. Standarden Anmälningsavgiften är Dh225.

adsadsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJelena och Kenny på NBA finalen

dsdfs

ffdf

cxcx

dfdf

dfdf

we

dfdf

dsds

cxcx

fff

adsadsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerEminem dissar Justin och Lady gaga

dsdsd

Ser ut som plast operationer och receptbelagda läkemedel har stigit honom åt huvudet.

I maj förra året hängde Justin med Enimen i en inspelningsstudio när han mötte Dr Dre. Man skulle kunna tro från den här bilden som de tog att de skulle vara goda vänner. Väl tänka om.

I sin nya låt "A Kiss" från hans nya album "Hell: The Sequel" så dissar Eminem inte bara Justin men han kallar honom "Ond".

För Justin Bieber rappar Eminem i låten: "Honom ger inte ett dugg hur Bieber gör" rappar han. "Det onda verkar bara sova genom honom."

Han
dissar även Lady Gaga i låten genom att kalla henne en man.
"Säg Lady Gaga hon kan sluta sitt jobb posten. Hon är fortfarande en manlig kvinna. Skulle inte knulla henne med hennes kuk, du hörde de. Domen är i."

Är Emimen svartsjuk och söker publicitet från de två största superstjärnor i världen just nu? Jag tror det. Jag vet att Justin inte skulle göra det men det skulle vara häftigt om Lady Gaga hade gjort en låt om EM: s uppblåsta ansikte. Något säger mig att Emimen är den typ av person som kunde ge det men aldrig ta den.

adsadsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerBang bang bang handlar inte om Nick Jonas och Justin

asadsad

Det ryktas om att selena skrev "Bang Bang Bang" om Nick Jonas och Justin Bieber.
addsdsdsa

Jag kan se om hur vissa människor kan komma till slutsatsen att det handlar om JB och Nick men det gör den inte. Selena har inte skrivit den här låten om JB och Nick. Faktum är att Selena har inte ens skrivit denna låten själv.

"Bang
Bang Bang" är skriven av Tobias Gad, Priscilla Renea och Meleni Meleni innan Justin och Selena även börjat dejta. Men något jag inte skulle tvivla på att "skryt" del ändrades i sista minuten för att ge intryck av att det handlar om JB.


Liksom de flesta sångare som inte skriver sina egna låtar, valde Selena förmodligen denna "Bang Bang Bang" genom en demo. Betydelsen till låten hade redan gjorts innan hon hade hört talas om det.adsadsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin väljer 'Twilight' över 'Harry PotteradsadsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerSelena besöker Justins hemstad

qeqeqw

dfsdfdfs

adsadsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin träffar fans på Mtv movie awards

adsads

dfsdfs

adsadsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin Biebers agerande kommer att imponera dig

Tags: Movie Trailers, Movies Blog


Mark Wahlberg har sagt att Justin Bieber kommer att överraska folk med sin första dramatiska roll.

Det Fighter stjärnan är inställd på att samarbeta med all-sång, all-dancing tonårsidol i ett ännu-i-utveckling street basket berättelse, med Mark som spelar en mentor siffra till Justins karaktär.

"Det är något som skulle vara mycket förvånande för människor, den typ av roll som han skulle spela, och vad han skulle kunna göra som skådespelare," Avslöjar Mark.

"Det är mer som Paul Newman och The Hustler. Du vet, det är ungefär som en äldre killes mentorskap. motvilligt mentor till en ung kille."

Talar på Spike TV's Guys Choice Awards, där han plockade upp troféer för årets kille och Guy film för årets The Fighter medgav Mark han inte hade sett Justin agera ännu.

Men han la till: "Jag har hängde med honom tillräckligt och pratade med honom, nog att veta att jag tycker att vi kunde göra det verkligt."

adsadsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerPoP Spotlight: Alfredo FloresdfsdfsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerSOMEDAY Body Lotion och Hair Mist

Det finns också Someday boddy lotion och Hair mist.

qwqew

qewqew

adsadsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerDavid Beckham vill ha en privatkonsert av Justin

erw

David Beckham har enligt uppgift bett Justin Bieber att göra en privatkonsert i hans hem i LA eftersom hans tre söner är stora fans.

Den 36-årige David vill att Bieber, 17, gör en liten spelning för hans och hustrun Victoria's tre söner - Brooklyn, Romeo och Cruz. Pojkarna har alla Justins skivor och de spelar dem hela tiden. De slutar aldrig fråga Posh och Becksom om Justin kan sjunga för dem.

En källa säger till brittiska tidningen The People: "David och Victorias söner är stora fans av Bieber och paret vet att de skulle bli helt överlyckliga om han skulle komma och göra en mini konsert för dem."

"Justin försöker ordna en lucka i sitt schema för att göra det. Pojkarna har träffat Justin innan. Han har alltid sagt om de vill att han ska göra ett gig gör han det gärna."

adsadsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJelenas 3 minuter kyss chockade alla

dfsdfs

Justin Bieber och Selena Gomez kan inte hålla händerna ifrån varandra. Superparet fortsatte enligt uppgift sin PDA-fest söndagskvällen backstage på 2011 MTV Movie Awards.

Hollywood Life rapporterar det heta unga paret "inte kunde hålla händerna ifrån varandra backstage" efter att Justin, 17, vann den gyllene popcornspriset för Bästa häpnadsväckande Moment.

"De gjorde upp för cirka tre minuter och chockade alla," ett ögonvittne berättade för underhållningens webbplats.

"De använde tungan och agerade som om det inte fanns någon annan i rummet."

Justin tröstade kanske sin 18-åriga flickvän, efter att hon blev dissad av värden Jason Sudeikis.

"Sötnos du har hånglat med Bieber i en rak månad. Jag vill att du vara försiktig, okej?" Sade han i sitt inledningsanförande monolog, han fick Selena att lägga händerna på huvudet. "Den enda anledningen jag säger dig det beror på att hon redan svalde tre av hans tänder. Vill inte att du ska kvävas."

adsadsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJelena på MTV Movie Awards 2011 tillsammansdsads

adsadsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerNeneh har svarat!

Om du går in på nathalie, du vet hon som ska typ fixa våran design, hon har typ skrivit att hon skulle vilja sammarbeta med några sidor om typ kändisar, jag skrev till henne att vi nog eeh intresserade.
Det ska typ vara hon som fixar bloggdesignen och hur dan ser ut och sånt, fast det eeh liksom vi som hittar all fakta och gör inlggen :)

Vad tror du ?

- Jag tycker det låter jätte bra ;)

Men nu har hon typ ändrat sig, hon gör det inte längre :/ vet inte vrf hon har ändrat sig! :(

- haha okej :/

mmhh :( ((L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJelena var inte på MTV Movie Awards 2011 tillsammans!

dsdsdfsds

Både Justin Bieber och Selena Gomez var på MTV Movie Awards 2011, men inte exakt med varandra. Båda ver med i en del av
showen, men av någon anledning valde de att inte sitta tillsammans i publiken. Selena visste inte ens att Justin skulle komma till evenemanget.

dfsdfsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin Bieber - Flashmob in MilandfsdfsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerVideo: Backstage MTV Movie Awards

Tags: Movie Trailers, Movies Blog


dfsdfsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerBilder: Backstage MTV Movie Awards

dfsdfs

dsads

ADW

QEWWQE

dfsdfsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJUSTIN BIEBER WON & Poor Selena är tt på twitter

qewqew

dfsdfsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin tackar alla

wqeqew
erwerw
erwerw
qweqw
qq
dfsdfsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin vann Best Jaw-Dropping Moment

Tags: Movie News


Att vinna priser börjar bli en dek av hans vardag , i natt vann han igen. Justin vann Best Jaw-Dropping Moment på MTV Movie Awards. Justin såg jätte glad ut när han gick upp på scenen på Gipson Amphitheatre i Los Angeles för att ta imot den gyllene popcorn och tacka för priset.

adssadasqewewqerwerw

qewqewadsadsadsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerBilder på Jazmyn, Jaxon & Sammy

qewqewqew

qewwe

dsdasL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerFler bilder på när Jelena lämmnar Justins morföräldrar i Stratford

qewwqqwe

ewqew

qewqew

erwerw

qewqew

erwerwer

dsdasL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerFortfarande Kidaruhl

aadsd

adsadsds

dsdasL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin på moppe

qweqwe

eewqew

dsdasL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJamie Laou berättar om Justins divig beteendedsdasL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarer"Jag kommer antagligen inte dejta ett fan"

assads

Detta sägs Justin ha skickat till några fans som klagade på att Justin hade förändrats.
Bara så att ni vet så är det väldigt enkelt att fejka sånt här, så det behöver inte vara Justin som skrivit det här.L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerText av en Belieber

adsdsaas

"Så mycket uppståndelse har uppstått i frågan om Justin och hans sociala liv - Nyckelordet är hans. Vi, som fläktar, inte har rätt att störa någon aspekt av Justins personliga liv. Han ägnar så mycket tid till sitt arbete och har på gått i 3 år i rad nu.


Tänk hur
svårt måste det vara på sin kropp. Sekretess har blivit obefintlig till honom och han är ständigt bedömsännu konstigt nog verkar alla att snöa in på sitt dåliga beteende, snarare än att erkänna hans positiva gärningar. Tahänsyn till att han är bara 17! Jag betonar till er alla att Justin är bara mänsklig. Kändisskapet definerar inteen person. Han kommer att ha flickvänner, kommer han att ha dåliga dagar, kommer han att genom gåförändringar och han kommer att mogna - detta bara gör att vi kan relatera till honom mer och därför kommit tillinsikten att han är en normal tonåring. Du behöver inte hålla med om allt han gör men åtminstone bevilja honommed den respekt han förtjänar."

Denna text skrevs av @antoniaunan.
Jag håller med henne, vi måste respektera Justin, stötta honom. Utan oss hade han inte varigt där han är idag, och det vet Justin, och vi vet att han är så tacksam.L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerNy låt?

qewewqdsdasL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerMTV Movie Awards 2011

gh

Inatt klockan 03:00 sändes Mtv Movie awards på MTV.
För er som inte orkade vara uppe och kolla på galan så finns det repristider där ni kan kolla på det:

qweqewqew

dsdasL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin retweetar

dfdfdsdasL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerFanvide: I love youdsdasL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerJustin ska hjälpa barn att komma in på högskola

erwerw

Justin Bieber kommer att spela en föreställning på intim Mountain Winery i Saratoga, Kalifornien klockan 8:30 pm on 11 juni för att hjälpa barnen komma in på högskolan.

Biljetter till konserten intervallet från $250 till $1500 styck. De insamlade medlen kommer att gynna College Track, ett fritidshem för high school och college studenter. Det tjänar mer än 1.100 studenter centra över hela landet, även i östra Palo Alto, Oakland och San Francisco.
dsdasL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerBelieber: "Justin skrek på oss"

Här berättar en Belieber om när dom väntade på Justin utanför hans morföräldrarshus och när han "skrek" på dom.

dfsfsd

Här kommer det bilder på när Ryan, Mitchell och Justins mormor gick ut.

erwerw

qewqew

erwerw

erwerw

wer

werw

dsdasL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerJustin är mycket starkare än om vad han ser ut

adsds

Justin gick för att träna sitt lokala gym när han besökte sin hemstad Stratford, Ontario i Kanada tidigare i veckan och klubbens medlemmare Tyrell Ogloff - som såg sångaren där kl 7.30 på onsdag (01.06.11) - visade sig att han kan lyfta imponerande vikter trots sin relativt ringa storlek.

Tyrell berättade HollywoodLife.com: "Justin var definitivt på ett uppdrag att pumpa upp. Han var löpbandet i ca 30 minuter för att arbeta upp svett och sedan gick han till fria vikter för att lyfta. "

"Det är roligt eftersom han är ganska liten, men kan pumpa mycket! Han bänkade 120 pounds för bröstet och gjordeomkring 400 crunches och sit-ups för att bygga sin kärna. Han är i riktigt bra form."

dsdasL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJelena besökte Rheo Thompson Candies

erwerw

Den 3e Juni (i förrigår) besökte Justin, Selena & Bruce (Justins morfar) Rheo Thompson Candies i Stratford, Ontario.

"Justin, Selena coh Bruce kom in här runt 12:30 för en privat visning av godisgörandet. Dom fick göra massvis med eget godis." säger butiksägaren.

"Justin coh Selena var bedårande, ett riktigt vackert par och Selena är en riktig stor choklad älskar, hela hennes ansikte lös upp när hon fick syn på all choklad. Justin är väldigt artig och fötterna på jorden."

dsdasL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin och selena lämnar justins morföräldrars hus i Stratford

adsads

dsdsdfsds

adsadsads

sadsads

dsdasL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerBiebers flickvän mordhotad

adsadsads

dfsdfsdfsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerFler bilder på när Justin spelar fotboll med laget Stratford City i Stratford

wereradssdads

ererwerqewqewqewqewewewqewqewqwe

sadsadsadsadsaadsadsadsadsads

adsadsqewqewqewweadsadsds

adsadsadsadsdasdsaadsads

dfsdfsdfsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerSelena Gomez sov över med Justin Bieber?

dsads

A

Selena Gomez lämnar pojkvänens Justin Biebers hus för att tillbaka till sitt hotell igår på morgonen samtidigt så bär hon samma kläder som igår i Ontario, Kanada.

dfdfs

dfsdfsdfsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin ber fans att gå hemJustin berättar för fans att lämna honom ensam och det fanns cirka 20 beliebers där.

Vi på allvar hittar inget fel med detta. Visst, de är fans men Justin är rast just nu efter den långa turen. Han är hemma i sin hemstad för att försöka slappna av. Det är hans hus som han inte har besökt på evigheter.

UPPDATERINGAR:
Justin Bieber svarar via Twitter.

"Jag älskar mina fans av hela mitt hjärta. Det kommer aldrig att förändras någonsin. Det kommer att finnas tillfällende då jag vill ha mitt privatliv... när jag vill vara en storebror eller en son eller en sonson. och det är inte om mig det är om mina vänner eller min familj. Jag vill ha den tiden."

"Det betyder inte att jag inte älskar och uppskattar mina fans. Vi är en familj. Som inte kommer att förändras. Jag ser alla kommentarer. Jag här. Fortfarande Justin. Fortfarande kidrauhl."

"Farfar, mormor, Jazzy, Jaxo, @lordbieber och hela min familj i Stratford jag älskar er."

dfsdfsdfsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerRösta på Never Say Never

qweqwe

Tags: 2011 MTV Movie Awards Site


Klicka HÄR för att rösta på Justin.

dfsdfsdfsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin besöker sina morföräldrar

fsdfsdfs

adsadsddadsadsadsadssdadsadsads

asdsads

dfsdfsdfsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJelena besöker Rhéo Thompson Candies

dsadsads

adsads

dssdasdds

dfsdfsdfsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin Bieber spelar fotboll i Stratford

dfdfsdf

dfsdfs

dfsdfsdf

sfdsfdfdf

dfsdfsf

dfsfds

Selena Gomez sitter sidan och blir Justin Bieber personliga cheerleader när han spelar en omgång i fotboll i Starford, Ontario på fredag eftermiddag den 3dje juni.

Den 18-åriga skådespelerskan sågs umgås med Justins familj och vänner när han spelade på planen. Selena var verkligen slagna med en viss söt pojke.


dfsdfsdfsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJelena äter i Toronto!

adsadss

Att vara ung och kär - Justin Bieber och Selena Gomez kan bara inte vara nog av varandra i dessa dagar.

De två turturduvor sågs i Toronto, Kanada på fredagen (juni 3) ta tag i en bit mat, spela lite biljard och dela en intim kyss.

Och naturligtvis, eftersom de lämnade matställe, kom deras fans för dem, tvingar Biebs och Gomez att göra en snabb autografering.

Tidigare under dagen sågs Selena lämna Justins hus för att gå tillbaka till sitt hotell och en stund senare var Bieber slagen av photogs när han var fångad "grävde efter guld."

adsadsadsddgddfdfdffdfff

dfdf

dfsdfsdfsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin & Scooter twittrar

asss

adsadsad
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerGör Justin & Selena detta bara för kamerorna?

dsdsds

Att vara ung och kär. Skrapa det där att vara ung, rik, berömd och liksom i kärlek. Det sistnämnda kan vara upp till tolkning, men tonårings Kungaparet Justin Bieber och Selena Gomez har vart på semester tillsammans i Hawaii för att hävda sin kontroll över sin relation och sina karriärer. Deras Puppy Love kan ursprungligen hållits hemligt, men tack vare en media-manipulerade kyss dessa två är nu oförmögna att hålla sina händer från varandra.

Men med tanke
enorma berömmelse att The Biebs nu råder, mycket handdator med en vacker och berömd flickvän skulle ha potential att distrahera honom från hans arbete, frigöra svartsjuka och horder av Beliebers hans hjärtans dam, eller värre: rasande mammor och pappor som befarar att deras dotters besatthet blir lite för randy för deras smak.

För att ytterligare undersöka vad som står på spel för två barn som inte ens kan lagligt dricka, ringde vi upp Hollywood bild konsult Michael Sands. "Det är hans hem domstols fördel att bege sig ut i allmänheten,att han lär sig att kyssa ochkramas. Du ser kyssar och kramar för 101, samtliga kameror, förklarar han, innan du fortsätter med vad som kan vara en mer cynisk tolkning av deras romans än ens vi på Popdust kan trolla. "I grunden är hon verkligeninte hans flickvän, det är som inrättats av föräldrarna eller chefen. Det kommer inte att hålla."

dsdL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerJustin & fans i Stratford

adsadss

dsdL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
5 kommentarerJustin & Selena nyligen

adsadsads

eweerw

qeweweqw

qewqewqeweeerwerw

qewewqeqwewqqeweerwerwer

qewqewewqewqewqewqewe

dsdL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJelena @ Poll Hall

eqewqe

dasdasads

sadsads

dsdL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin twittrar

qewqewqewdsdL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerÄr det här Justin?

qewqewe

Är det Justin på bilden? Det skulle allvarligt talat inte förvåna mig, inte alls, om det verkligen är Justin på bilden.

Men vad gör han med handen i byxorna?

dsdL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerFan: "Justin sa gå hem till mig"

qewqw

dfsdfsdf

Tror ni att det är sant?

dsdL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerAsher Roth brukade vara barnvakt för Justin!

adsasdddsdL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerÄr someday en kopia av Marc Jacobs LOLA?

wqewqewewqewqwwe

När Justin Biebers nya parfym Someday lanserade två veckor, var skarpögd fashionistas snabbt att märka något av den aningen bekanta flaskan.

Den lila tonat glas och rosa ros lock födde många likheter med Marc Jacobs mycket älskad Lola doft.

Nu herr Jacobs, 48, har talat ut om den kontrovers och medgav att tillverkaren av hans doft anses stämma Bieber lägret.

I en intervju med WWD idag, sade han: "Vi har precis haft en konversation om det." Coty sa, "Vadå stämma dem? Vet du vad? Låt alla andra säga vad de vill. Jag fick Google Alerts om människor sa att det var derivat. Vi gör inte något åt det."

När de sonderade likheterna mellan de två flaskornas mönster, fortsatte han: "Jag ser mig omkring i rummet och jag kollar det arbete vi gjort och ett offer jag alltid bastardize men jag tror verkligen på det,"är något Chanel sa: "Den som insisterar sin egen kreativitet har inget minne."

dsdL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerMer om Jelena i Kanada Toronto!

adsadssd

Justin Bieber och Selena Gomez fortsätter att tillbringa sin tid tillsammans uppe i Kanada! Det superstjärniga paret har hängt med Biebers familj, och med hela tiden SelGo loggar med dem vi har inga tvivel om att de avgudar henne.

Selena, i mörka jeans och ett randigt linne, och Justin, i hängande jeans och även en randig t-shirt, tog en brunch tillsammans torsdag och rusade ut ur restaurangen efter.

Leende, skrattande, och greppade varandra ett par gånger här och där, såg J och S glada som kan vara som de frolicked runt efter brunch. Ett par som spelar tillsammans, håller ihop.

asasssadsdsdssdadssasads

gffgL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJelena Lunchar på Swiss Chalet!dsdL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin spelar golf

dfsdfsdf

dfsdfs

dsdL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustins stjärn tatuering

dsdssdf

Justin har ju en ny tatuering, det är en stjärn tatuering på armbågen. Det visade sig att Jeremy har en likadan. Justins tatuering är kanske riktig och inte en henna tatuering. Vad tror ni är det en riktig tatuering?

gffgL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerBevis på att Selena blir sårad

assads

Detta är ett rätt starkt bevis på hur sårad Selena blir, bilden visar meddelanden som Selena skickat.

gffgL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerSelena tillbringar ensamtid med Justins familj

ewerwr

Selena Gomez är så bekväm med Justin Biebers familj, att hon till bringade tid ensam med dem i Justins hemstad, Straford, Ontario i Kanada medan han pumpade järn hans gym 1 juni!

Selena
Gomez har inte varit med Justins familj så mycket , men idag är Selena själv med Justins mamma och farföräldrar Justin favorit restaurang, Madelyn's Diner, i Stratford, Ontario medan han klämde in ett träningspass på Anytime Fitness - de är redan som en enda stor,lycklig familj.

"
Selena gillade vår hemlagad comfort food med Justin's mamma och farföräldrar," berättar servitrisen Glynnie McCauley "De kom in i morse vid ca 10 och stannade i ungefär en timme. Justins styv-mamma och hans styv-mammas dotter Amanda, som är 23-år gammal, gick även dem."

Hon tillägger:
"De alla hade det trevligt. Selena satt bredvid Justin's mormor och mittemot Justin's mamma. De verkade alla väldigt nöjda. Selena var så trevlig. Hon är super söt och även poserade med en av servitriserna för ett foto."

Selena
, har en super passform, men det hindrade inte henne från att njuta av Madelyn bästa mat.
"Selena tog den franska Toast", säger Glynnie. "När Justin är här brukar han beställa poutine, som är en kanadensisk rätt, det är pommes med sås och ost och en jordgubb och banan milkshake."L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerSelena bär ett halsband med 'J'

qqewewqewqqewewqew

Selena bär en doggtag med 'J' på sig. Detta på grund av Justin? - Helt klart.

gffgL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJelena shoppar

dfsds
adsds

dfsdfs

dsdfssdf

dfsdffds

dff

gffgL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin spelar basket med sina kompisar

adsads

asds

fddfsdfs

dfsf

dfsdfsf

adsads

Justin Bieber spelar basket med kompisar i Toronto, Kanada.

dsdsdsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerAng. tatueringen

adsadssd

Ni ser Jeremys arm, till höger på bilden. Han har en tatueringen som avbildar en stjärna, inte sant?

Fortfarande, vet ingen hur det är med tatueringen, det skulle inte förvåna mig om den var äkta då hans pappa har en likadan, på samma arm dessutom.L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerFlre bilder @ Jelena & Justins familj

adads

dfsdfsdfs

dfssdf

sdfssd

dsdsdsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJelena gick ut och åt i Toronto

dfsfds

fsddfdfdfsdfssaads

asdads

Justin och Selena gick ut och åt på Swiss Chalet, en resturang i Toronto, bland annat med vänner och familj. Detta gjorde dem igår eftermiddag, tisdag 1 Juni.
Det söta paret sågs även vid den lokala gallerian Arden B innan dem båda stannade upp för att köpa sig en varsin glass.

dsdsdsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerSelena träffar Justins familj

aadsads

dfsdfs

fdfd

sddfsdfs

dfdf

De är en av Hollywoods hetaste par, och saker verkar bli allvarligare för Justin Bieber och Selena Gomez.

"Baby" sångaren och hans "Magi på Waverly Place" tjej sågs i Toronto, Kanada tidigare i veckan (1 juni).

Justin presenterade Selena inför hanns pappa Jeremy och syskonen Jazmyn & Jaxon under en utflykt till en park, och enligtåskådare, såg de alla lyckliga ut!

"De små barnen tog Selena direkt och de var alla glada , de skrattade och skämtade. De kunde inte ha varit lyckligare," säger en källa.

dsdsdsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJustin & Selena på bio dejt

Justin och Selena hade här om dagen en mysig bio dejt.
dfsdfdf

Självklart betalade Justin, gentleman där.
adsds

dsdsds
L ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
2 kommentarerDan Kanter school 4 alldsdsdsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJelena i Walmart!

dsdsds

ddd

dsdsdsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerNya bilder på Jelena

adsds

adsads

dsdsdsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJeremy twittrar

adsads

dssd

dsdsdsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerSpana in Biebers och Selenas heta hångelsemester

adsadsadsads

dsdsdsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
1 kommentarerJustin ska fråga Selena om hon vill gifta sig med honom på hennes födelsedag i Juli!

adsads

Justin Bieber har planer för att fråga Selena Gomez om hon vill gifta sig med honom.

Den tonåring heartthrob, 17, som har varit semester i Hawaii med sin tjej, blev så chockad av hans kompis Sean Kingstons jet ski olycka i Miami i helgen, har han allvarligt funderat på sin framtid.

"Justin är verkligen orolig för Sean och har sagt livet är för kort för att vänta rätt tillfälle eller att inte följa sitt hjärtaeftersom folk tror att du är för ung för att veta vad du vill," en insider berättar.

"Han är inte i något rusa till huvudet ner i gången, men efter en sådan fantastisk tid i Maui tillsammans verkligencementerade han om vad han tycker om Selena och hoppas på att hon kommer överens om att säga ja.

"Det är hennes 19-årsdag i juli och han planerar att föreslå till henne en födelsedagsfest han organisationskommittéför henne."

dsdsdsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerDeal

fdsfs

Justin Bieber har tecknat ett avtal med hertiginnan av Cambridge familje företag att sälja varor featuring den kanadensiska tonåringens pop känsla, The (London) Daily Telegraph rapporterar.

Biebers företrädare bekräftade att partiet Pieces - den webbplats som ägs av föräldrarna till nya kungliga Kate och hennes syster Pippa Middleton - kommer att sälja den "Justin Bieber Party Kit" tillsammans med andra objekt, till exempel, halsband, armband tilldelning och en Pinata.

Verksamhetens nät-tidning Den part Times - som produceras av Pippa - skrev, "Vi har Bieber feaver."

Den går , "Teenage flickor världen över är galna i Bieber. I själva verket, de älskar Justin Bieber så mycket att popstjärnan nu har sin egen partyware. Om du inte var du ska börja med en Bieber bash frukta inte - bara läsa om för våra bästa tips."

Bieber, 17, har redan uttryckt sin beundran för Pippa, efter att hon blev en global hit efter det kungliga bröllopet i London förra månaden.
"Grattis till William och Kate ... och Kates syster" säger han via twitter.

Party Pieces har enligt uppgift haft ett uppsving i branschen sedan bröllopet, i synnerhet från USA.

dsdsdsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerJessica Jarell om Selena.

dsdff

Justin Biebers nära vän och My World Tour-mate, Jessica Jarrell har ofta spekulerat offentligt om den typ av tjej som kan fånga Biebers öga och så småningom vinna hans kärlek.
Nu när Justin har gjort det obetydligt klart att han och Monte Carlos stjärnan, Selena Gomez är kära har Jessica kommit fram med en uppenbarelse av hennes egna åsikter.

I en intervju nyligen SLS Hotel i Beverly Hills, pratade Jessica om hennes kommande album och hennes båda strävanden. Hon pratar också öppet om Selena Gomez och hennes relation, med och påverkan, Justin Bieber. Svartsjuka beliebers väntas kommentarer eller smyg negativa kommentarer som kommer göra dem besvikna.
Jessica har en del lovord för Justins latin girl.
"Hon är vacke " Jessica strålade. "En sådan vacker person, inifrån och ut. Hon är en av mina favorit människor någonsin. Jag älskar henne! "

Jessica är inte bara en läpparnas bekännelse. Hon har känt Selena under en tid. I själva verket förde Justin Selena till Jessicaa födelsedagsfest på våren.
Även om den berömda paret, under en tid låtsades och totalt blånekade att de var ett par, avslöjade Jessica att de hade "mycket 'coupley'. "
När det gäller Never Say Never stjärnan, har Jessica faktiskt spenderat mer tid med honom än Selena har, både på och av scenen.
Och hon tycker Selena är "Perfekt för honom. "

Allvarligt, om en killes kvinnliga bästavän tycker att hans flickvän är okej, då är det ganska säkert att anta att hans flickvän verkligen är det. Förhoppningsvis kommer alla beliebers ta Jessicas ord för det.

dsdsdsL ä m n a  e n  k o m m e n t a r ?
0 kommentarerRSS 2.0