Justin samarbetar med PhoneGuard till att stoppa smsa under bilkörning

dfsdfs

Justin Bieber har varit mycket högljudd om att sluta SMSa under körning, och nu samarbetar 17-åringen med PhoneGuard för att hjälpa till att driva hans budskap hem.

"Det är tragiskt att nästan alla rapporter om dödsfall och allvarliga skador som orsakas av förare som smsar och kör, sade han i ett uttalande. "Vi måste ändra attityderna i vårt samhälle mot sms och bilkörning och jag gör det till en av mina personliga mål för att göra detta."

Som Beliebers vet har Justin en nattlig ritual som innebär att sprida ordet om farorna med lagen.

"Varje natt utför att vi har en banner som går upp och säger 'Smsa inte när du kör' det betyder verkligen mycket för mig, tillade han. Vi planerar att fortsätta att ge $1 från varje biljett som säljs till denna orsak och tillägg av PhoneGuard detta kommer att hjälpa oss expandera våra ansträngningar ytterligare."

 Justin kommer att delta i en serie av kampanjer med programvaran bolaget, som är tillverkare av Kör säkert, en mobil app som inaktiverar sms och e-funktioner när användaren befinner sig i en bil går snabbare än 10 miles per timme.

Förutom
att öka medvetenheten kommer kampanjen hjälpa till att samla in pengar till välgörenhetsorganisationer som Alex Brown Foundation, en organisation som fått sitt namn efter Alex Brown, en Texas tonåring som tragiskt förlorat sitt liv av att skicka sms när han körde.


Browns har en speciell plats i Justins hjärta - som ni kanske minns, dök sångaren upp ABC för att förstärka sitt budskap och hjälpa Brown familjen på en färsk episod av "Extreme Makeover: Home Edition."
adsdsds


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0