Justin och Adam har twitter krig om Basket!

dssdsdf

Idag, Justin Bieber, Adam Levine tillsammans med singer-songwriter PJ Morton, Biebers chef Scooter Braun och hans livvakt Kenny Hamilton har hela Twitter pratarom några spel episka basket som gick ner.

Uppenbarligen
var Levine och Bieber separata grupper, och duon är nu engagerad i ett Twitter krig, trash-tala varandrasb-ball färdigheter. Levine verkade ha dominerat domstol sedan han tweeted lagkamrat Scooter Braun, skrev:

"Levine verkade att ha dominerat en domstol sedan han tweeted till hans lagkamrat Scooter Braun,han skrev "@ scooterbraun, detta är den del där jag berätta för världen att @ justinbieber kan spela boll? #DEFENSEwinsgames. Bieber skrev också att man säger, "#wewongame"

Detta är en kommentar av Justin version:
"@adamlevine du vet vad som egentligen hände inatt bara en anledning killar, jag har vunnit några matcher och var för att @scooterbraun sköt 3's i @ kennyhamilton's ansikte."

Justin Bieber fortsatte skriva:
"och @adamlevine du behöver att komma ihåg att du förlorade de första spelen eftersom att jag var dödande jag ägde@ PJMORTON  - berätta för honom att hålla sig till spela keys. lol"

Den Maroon 5 frontman och "The Voice" coach tweetade snabbt tillbaka och sade ..
"@justinbieber ok ok det är rättvist. Du får låta @PJMORTON ha det. Vänta till nba2k. #gonnabeugly."

Den lekfullt hetsiga konversation slutade med att Bieber tweerade "#wewongames" och Levine svarar, "#wewonmore." Vi tror att detta kräver en officiell rematch. Levine kontra Bieber, en-mot-en!



errewe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0