Justin Biebers granne i Stratford, Ron Mercer.

adsads

Jiggs middag med salt kött? Justin Bieber älskar det, säger en lokal man.

Ronnie Mercer of St John's säger att han känt till Biebs sedan han var ett litet barn, växte upp i Stratford, Ontario. Mercer bodde i en lägenhet tvärs över gatan från Justin och hans mor, Patti Mallette, och blev nära vän med dem.

Justin var en typisk unge, sa Mercer: han besökte ofta Mercers lägenhet för måltider och ta hans hund ut på promenader, skulle spendera sina helger genom att spela tv-spel och gå i kyrkan, och gillade att cykla på sin cykel. Han var också lite av en upptågsmakare.

"Jag minns en gång då han staplade en massa tomma lådor framför min lägenhet dörr och ropade till mig att komma ut snabbt. När jag öppnade dörren föll lådorna över mig," säger Mercer med ett skratt.

Trots att han var känd för att vara en bra sångerska, var Justin populär runt Stratford på grund av hans skicklighet som hockeyspelare, Mercer tillade om Justin inte hade blivit en popstjärna, kunde han ha haft en chans att vara en professionell ishockeyspelare.

"Han hade alltid unga flickor springdes efter honom, långt innan han var berömd," sa Mercer .

"Vi skulle vara ute och gå eller att han skulle vara på sin cykel och flickorna skulle vara som," Hej, Justin! " Även de äldre, " sa Mercer. "Han är inte besvärad av all uppmärksamhet han får från tjejer nu eftersom han är van vid det."

2007 var det som Mallette började lägga ut videon av Justin när han sjunger covers på olika R & B låtar på YouTube, och ett år senare, hittar American Talent Manager Scooter Braun, Justin . Inte långt efter det, var Justin signerad till Raymond Braun Media Group, som ägs av Braun och R & B stjärnan Usher, sen flyttade han till Atlanta, Georgia.

"Jag minns att han var i min lägenhet en morgon för att äta frukost och han hade den trådlösa telefonen med honom. Telefonen ringde och han svarade det, och när han klev av, sade han, 'Det var Usher," sa Mercer.

Även Justin kommer att bli en popstjärna och tonårsidol med en American Music Award och ett antal Grammy-nomineringar under bältet, han och hans mamma höll kontakten med Mercer, som sade att han talar till dem minst en gång eller två gånger under en vecka, antingen via mail eller telefon. Mallette svarade inte på en Twitter begäran från Telegram för en kommentar.

Mercer, en tung utrustning operatör, senast såg Justin under 2010, när han kom till St John's för Junos där han vann Pop Album of the Year Award för sina CD "My World 2,0" samt Fan's Choice Award. Mercer fick en all-tillträde backstage-pass, och fick tillbringa tid med Justin, Mallette och Justins pappa, Jeremy Bieber, backstage och i deras hotellrum.
 
"Det var konstigt, med stora vågor av unga flickor springer mot dig, " sa Mercer : "Men att vara känd och ha en massa pengar har inte förändrats Justin. Det kunde inte ha hänt en trevligare ung karl. Jag säger dig, om alla ungdomar hade respekt för de äldre som han har, skulle världen vara en bättre plats."

 Justin och hans familj hade planerat att tillbringa några dagar sightseeing runt St John's, men hotet av ett moln av vulkanisk aska från Island orsakar förseningar och var tvungna att lämna direkt efter Awards Show blev klar.

 Rykten började cirkulera att Justin hade valt att lämna eftersom han inte tyckte om St John's, men Mercer sa att det helt enkelt inte var sant.

 "Jag var där när de berättade att de måste att gå, och han sa," Awww, jag vill stanna ", Mercer sa.

 Mercers fick också de senaste nyheterna om rykten om Justin och hans flickvän, skådespelerskan Selena Gomez: "Så vitt jag vet, är de fortfarande tillsammans, sade han."

dfs


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0