Diane Warren: "Den bästa filmen jag någonsin har sett"

ADS

Diane Warren har arbetat med en hel del tunga hitters i musik. Bland annat Aerosmith, Cher, Elton John och Celine Dion. En av de senaste artisterna hon jobbade med var den senaste Billboard-pristagare Justin Bieber. OK! pratade enbart med Diane om hennes samarbete med Justin och vad som kommer härnäst för henne i hennes legendariska karriär.

Hur sammarbetade hon med Justin för hans film Never Say Never som ursprungligen har kommit till stånd? Över en middag!


"Hur det blev till var att jag var på middag och min vän, som är chef för musik på Paramount, och som var med i Justins krubba och de kom fram till mitt bord. Det var bara slumpmässigt, "Diane förklarade för OK!. "De sa att vi behöver en som " I Believe I Can Fly "för denna filmen. Strax efter det, anlitade jag samma advokat som är Justins advokat. Det liksom bara föll på plats. De älskade låten och den hade redan 210 miljoner YouTube views senare. Jag menar, YouTube är som radio för dessa barn. Jag tror att låten kommer att bli liten klassiker. "


Diane älskade filmen också, även om hon var lite tveksam först om det.

"JAPP. Jag älskar den filmen! Sa hon. "Jag älskar om hur låten användes. Det var som alla videos av honom växte upp och det var bara en så stor användning. Jag älskar filmen. Ärligt talat, jag tror att det var den bästa konserten filmen jag någonsin sett. "

"När jag först hörde låten, jag hade inte sett filmen, gick jag till premiären och jag var liksom," Oh, jag måste sitta igenom detta? "Men då var det som, jag ville se mer!" Diane förklarade. "Det bröt verkligen ner hur han bröt ut på YouTube och vad hårt arbetande, och det fanns stunder då jag grät. Precis, där han såg den lilla flickan utanför teatern där han brukade sjunga. Det var så sött. Det var just en sådan stund. Allvarligt, det var en bra film. "

Tror hon att Justin kan hålla hans framgång uppe? Svaret är ja!
"Om han håller huvudet på hans axlar, så kommer hans talang ta honom dit, sa hon. "Han är super duktig. Han är en hårt arbetande, begåvad unge. Vi har sett saker hända andra barn, men jag tror att han kommer att bli bra. Han har människor omkring honom som är riktigt bra för honom. Så länge han hävdat att han är obegränsad, faktiskt. "

"Allt från Akon till Mary J. Blige, förhoppningsvis Aerosmith igen, Mike Posner."

Hon har även precis avslutat en verkställande producent Kristin Chenoweths nya album.

"Hon är verkligen en countrysångare. Hon är från Oklahoma. Det är vem hon är. Det var min idé att utnyttja det, "förklarade hon för OK!. "Jag såg henne på Glee när hon sjöng en Carrie Underwood låt, jag var som," Vänta lite. Du är en stor sångerska. Du är från Oklahoma, som Carrie Underwood. Låt oss göra dig hennes storasyster. Hennes album är fantastiskt. Jag tror att folk kommer att älska det.

ewrrwer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0