Britney Spears: "Justin Bieber är en mindre version av mig"

adsasdsad

Justin Bieber är en mindre version av Britney Spears, eller åtminstone är det vad Britney Spears tycker. Efter att ha sett Justin Biebers film, "Never Say Never," Britney sa att det förvånade henne att se likheterna mellan henne och den tonåriga pop sensationen.

Killen från Kanada följer Britneys fotspår när det gäller att en tonåring turnerar världen runt. Britney likställer hans erfarenheter av hennes första turné och vad hon gjorde för intervjuer då hon först gjorde det stora, med vad Justin gör i dag, enligt Hollywood Life.

Justin och Britney delar en intressant humor också, pekar Britney ut. Medan Justin är känd som en artist och även är väldigt rolig, kan Britney inte sluta att skratta åt andras olyckor. Om någon faller eller snubblar, kan Britney inte låta bli att skratta. (Hon är noga med att tillägga, om någon blir skadad skulle hon inte skratta.)

Britney ser Justin och sig själv som mycket liknande människor på grund av den unga åldern och att de två första kom till stjärnstatus. Båda började i tonåren. Hon tycker också att Justin är cool och finner det glädjande att hon kan relatera nära med honom.
adsdsds

Kommentarer
Postat av: steph

ja nu så :D har länkat dig !

2011-05-17 @ 18:25:23
URL: http://codysimpsonfanss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0