Justin ringer Selena 24/7

hygtfrd

Justin Bieber är enligt uppgifter mycket förälskad i Selena Gomez, han har ring henne 24/7 under sina Irländska My World Tour konserter. Han har spenderat timmar på telefonen för Selena innan varje konsert, rapporterar Daily Mirror.

Säkerhets tjänstemän vid 02 i Dublin har blivit varnade att inte avbryta JB medan han är i telefon med henne. Justin ska också ha köpt Selena ett 3.000 € diamanthalsband och skickat den till henne.

"Justin kommer att krossa hjärtan på hans tusentals irländska Beliebers eftersom han suttit i telefon nästan 24/7 för Selena under Irlands besöket. De smsar, ringer och även twittrar dygnet runt för att hålla kontakten. Han fortsätter att berätta för alla hur mycket han saknade henne. Justin letade efter en present till Selena när han shoppade i början av sin resa. Han fann ett vackert armband med diamanter längs det och tyckte det var perfekt."
sade en källa.

Även om Justin har plockat upp en irländsk flicka från mängden för en romantisk låt i alla hans spelningar, är den han bara har ögon för Selena. Han är förälskad och han erkände att verkligen saknade henne under Dublin resan. Han försökte få henne att komma över för besöket men hennes arbete skulle inte tillåta det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0