Justin hälsar på ett barnsjukhus i Liverpool

jmnhbg

Barn cancerpatienter på Merseyside sjukhuset har fått besök av sångaren Justin Bieber vars fans orsakade kalabalik utanför hans hotell på torsdagen. Merseyside Police har tillfälligt stäbgt av North John Street och en tjej vårdas på sjukhus efter att ha fallit in i folkmassan.

Liverpools Alder Hey Barnsjukhus sa att herr Bieber spenderat ungefär en timme på onkologi avdelningen pratandes med unga patienter. Sjukhuset talesman sa att besöket hade gett många barn ett leende på läpparna på avdelningen där barnen genom går kemoterapi. Justin Biebers handlingar redovisas av hans fans på Twitter och Facebook.

Talesmannen sa: "När människor som Justin Bieber tar sig tid att komma och besöka våra patienter ger det dem en stor uppvisning och det verkligen piggar upp alla. Patienter i onkologi avdelningen genomgår svåra behandlingar och du kan faktiskt se i barnens ögon vilken skillnad det är att ha en besökare de beundrar från en värld av underhållning eller sport." Den kanadensiska sångaren, som upptäcktes på Youtube, pratade individuellt med patienter och skrev autografer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0