Instäng av fans på Liverpool's hotell

Liverpool's invånare kan ha känt ett fall av deja vu idag.

Födelseplatsen Beatles kom till stillastående med skrikande Justin Bieber fans som tog över gatorna utanför sångarens hotell och polis togs in för att kontrolera hundratals skrikande skolflickor för att få en glimt av deras stora idol.

Justin Bieber har blivit varnad av polisen att han kunde bli arresterad för "anstiftan för upplopp" om han gick utanför hotellet eller vistades ute på hans balkong.

lkihyg
Bieber ska uppträda på Liverpool Echo Arena imorgon kväll, och han hade planerat att njuta av sin lediga dag med en historisk Beatles tur runt om i staden.

Men hans planer nekades utav polisen som fruktar kulliserna utanför Hard Days Night Hotel, kunde bli en "eventuell upplopp situation."

Den kanadensiska sångaren, som för närvarande en deluxe svit som kostade 950 pund per natt. Detta skrev Bieber på sin twitter sida igår eftermiddags: "Det här är galet. Det är som tusentals människor där ute. Älskar alla men ska försöka att få lite sömn. Skrik inte snälla LOL."

Justin som är känd för att ta sig tid till att hälsa på sina fans, kallade "Beliebers", verkar ha vuxit frustrerade med sin verkställs hotell-gripande, igår kväll twittrade han: "Jag kan inte ens säga hej till mina fans pga polisen. Skitsnack"

"Försöker lösa det så jag kan säga What's upp till mina fans," han tillade "Jag älskar er"

Han lyckades förhandla en kompromiss igår kväll, och fick gå ut på sin balkong för att vinka till de skrikande fansen.

Polisen har spärrat av hotellets entre, och håller hundratals skolflickor och ders mammor i schack. En kvinna fördes bort av en officer som sågs ge henne en sträng försiktighet. Ett annat ungt fan försökte klättra på hotellets vägg, med berörda på hotellets anställda ses från insidan.

Justin är mitt i sin värdsturne och kommer spela ett extra datum i London och Manchester nästa vecka innan Sheffield och Nottingham och sedan på väg till Tyskland.

ikjuhygt

Scenerna påminner om de scener som följde Beatles på höjden av sin berömmelse.

Hundratals skolflickor på väg rakt mot hotellet efter skolan idag, och sågs tryckande och knuffandes när de försökte få en bild av stjärnan på deras telefoner. Bieber laddade upp ett foto av scenerna på sin twitter sida när
han försökte att ta steget utanför igår för att gå på sin sightseeing.

lk,juhygt
Det är inte bara tonåringar: en kvinna leds bort och varnades av polisen.

Deltagare har rapporteras fast skrikand Beliebers i två timmars utsålda konserter.

Sångaren utförde av alla hans hits inklusive Baby, Never Say Never och Somebody To Love.

På hans Briminghams gig, bröt han hjärtan när han valde en tjej från publiken för att sjunga One Less Lonly Girl. Han tog den unga flickan från publiken för att sjunga med och presenterade henne med 12 röda rosor för att förklara att hon nu var en: 'One Less Lonly Girl.'
lkijuhy

Manis: Ett Bieber fan är överväldigad, precis som Beatles fansen 1964.

Bieber talade också om sin kärlek till sin nationalrätt, Fish 'n' chips.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0