"Glöm Bieber Fever, Jag har Black Plauge

Se upp, Selena Gomez! Rebecka Black har sina ögon på din pojkvän, Justin Beiber. Tja, inte precis. Den 13-åriga sångerskan blev en over-night YouTube sensation och har gjort vågor med sin debutsingel "Friday" som gett upphov till namnet "Black Plauge", vilket ska konkurera med JB's "Bieber Fever".

men att en rivalitet ens existerar? Inte alls. Rebecka vände sig till hennes Twitter att neka ryckten om att hon försökte konkurrera med den 17-årig internationella pop sensationen Justin Bieber, med sin musik debut och nya singel.

lnhjg

Hennes tweet kan ha varit ett svar till en JB's Twitter fan sida, @BeliebinJDBieb, som twittrade ett häpnandsväckande budskap på Rebecka: "@_RebeckaBleck_ Åh du vågar inte ge dig på Beliebers ... annars kommer du inte att leva tills fredag."

JB fanatikern kan hänvisa till Rebecka's Tweet från igår var hon refererar till en "rolig" sak hon hade hört om att ha jämfört henne till Biebs. "Glöm Bieber Fever, jag har Black Plauge. Hahahaha - gjorde min dag", skrev hon. Rebecka har lärt sig snabbt att inte bråka med Beliebers.

- OK Magazine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0