Fans klipper av Justins hår i smyg

juyhtrg

Justin Bieber interegera med, bryr sig om, och gör allt för hans fans, mer än någon annan superstjärna i välden - även Lady Gaga. Men teen dreams vänliga attityd kan ändras efter en bisarr händelse som inte bara störde Biebs, men skrämde honom nästa mållös.

Enligt National enquirer, så träffade Justin ett par äkta Beliebers som hände vi utgången av en LA inspelningstudio. Biebs bastanta livvakt skulle ha jagat bort dem men de var bara 2 st, så Justin log åt dem och tillät dem att komma och träffa honom för en autograf eller en bild. Inte kunde de två små söta tonårsstjejer skada honom? Eller?
 
men Usch ... nej, fel faktiskt. Justin kramade den ena tjejen, och vände sig sedan om för att krama hennes vän. Det var då han kände "ett lätt tryck på baksidan av huvudet."

"Ey ... vad fan?" Skrek han virvlande runt för att se flickan bakom honom. Till hans förskräckelse hade hon en lock av hans hår i henns hand, som ho hade precis klippt bort med en nagelsax.

"Jag fick det!" Skrek hon till sin vän, och de två sprang iväg fnissande och skrikande triumferande.

"Du ser?" skrek Biebs. "... Jag försöker vara trevlig, men dessa flickor är galna!" Och vem kan klandra honom för att ha skrikit den här gången? Flickorna sa inte änns tack.

Sensmoralen i denna historia är: Vänd inte ryggen en Justin Bieber fan om du råkar vara Justin Bieber.

Frågan om denna historia är: Hur lång tid tar det innan locken av Bieber hår dyker upp på e-bay?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0