Dags för Justin att byta mentor?

ujhygtrf

Kära Justin Bieber: nu kan vara dags att börja skita i klass. För att nummer ett: tjejer älskar en rebell. Nummer 2: vi kommer aldrig, aldrig, aldrig vilja få i uppdrag att skriva en berättelse om att du läcker ett sex tape - du vet, ungefär som den du just nu ser som din mentor, Usher.

TMZ rapporterar att ett sex tape featuring Usher och hans ex-fru Tameka Foster för närvarande säljs. Återigen Biebz: Gör inte som Donny inte gör. Team Usher har inte medgivit att sex tapet finns, men, de har inte precis förnekat det heller.

Enligt TMZ, har källor nära den omtalade sagt att bandet kunde ha stulits från sångerskan bil under ett December 2009 inbrott. Den händelsen förlorade Usher hela $ 1.000.000 US i smycken och elektronik - och kanske vi är avtrubbade, men på något sätt ha $ 1.000.000 i juveler i bilen verkar konstigare än en pop-stjärnas sex-tape skandal.

Usher har ännu inte kommenterat situationen, men Foster, som har två barn med den utövande, uttryckte sin chock i ett uttalande, och nekar till att ha inblandning i läckan. "Skulle jag bestraffa med att lägga ut ett sex tape ? Absolut inte," sade hon i ett uttalande som erhålls genom TMZ. "Jag är en mamma och en entreprenör. Sex filmer eller pornografi ska inte vara mitt körfält. Jag har ingen önskan om att ses på det sättet.

-Dose.ca


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0