Text av en Belieber

adsdsaas

"Så mycket uppståndelse har uppstått i frågan om Justin och hans sociala liv - Nyckelordet är hans. Vi, som fläktar, inte har rätt att störa någon aspekt av Justins personliga liv. Han ägnar så mycket tid till sitt arbete och har på gått i 3 år i rad nu.


Tänk hur
svårt måste det vara på sin kropp. Sekretess har blivit obefintlig till honom och han är ständigt bedömsännu konstigt nog verkar alla att snöa in på sitt dåliga beteende, snarare än att erkänna hans positiva gärningar. Tahänsyn till att han är bara 17! Jag betonar till er alla att Justin är bara mänsklig. Kändisskapet definerar inteen person. Han kommer att ha flickvänner, kommer han att ha dåliga dagar, kommer han att genom gåförändringar och han kommer att mogna - detta bara gör att vi kan relatera till honom mer och därför kommit tillinsikten att han är en normal tonåring. Du behöver inte hålla med om allt han gör men åtminstone bevilja honommed den respekt han förtjänar."

Denna text skrevs av @antoniaunan.
Jag håller med henne, vi måste respektera Justin, stötta honom. Utan oss hade han inte varigt där han är idag, och det vet Justin, och vi vet att han är så tacksam.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0