Justin tar över skönhetsindustrin

dfsdfs

Justin kanske inte ens är laglig, men han är på god väg att köra om i världen med hans senaste övertagandet av skönhetsindustrin är bara en del av det!

Även om det är ganska vanligt i dessa dagar för kändisar att utveckla sin egen doft, Justin har inte bara "Someday" av Justin. Det är bara en bit till Biebers skönhet imperium!

Bieber har också utvecklat ett nagellack som heter "One Less Lonely Girl" med Nicole av OPI, doftande taggar hund, och doftande band handled! Det är inte bara helt cool att han har fördjupat in alla dessa olika projekt, men det verkligen visar sin sanna passion för sina fans. Uppenbarligen flesta av Justins fans är unga tjejer och han har verkligen tillgodoses av deras behov, vilket skapar en rad olika skönhetsprodukter som de kommer att älska! Justin fick även mysigt med det underbara Dree Hemingway i annonsen för parfymen. Behållningen av "Someday" går till välgörenhet, så Justin använder sin makt i skönhetsindustrin för en god sak!


Justin är definitivt på god väg att ta över världen, och hans senaste framgångar i skönhet marknaden är egentligen bara början! Go Justin!

adsads

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0