Jessica Jarell om Selena.

dsdff

Justin Biebers nära vän och My World Tour-mate, Jessica Jarrell har ofta spekulerat offentligt om den typ av tjej som kan fånga Biebers öga och så småningom vinna hans kärlek.
Nu när Justin har gjort det obetydligt klart att han och Monte Carlos stjärnan, Selena Gomez är kära har Jessica kommit fram med en uppenbarelse av hennes egna åsikter.

I en intervju nyligen SLS Hotel i Beverly Hills, pratade Jessica om hennes kommande album och hennes båda strävanden. Hon pratar också öppet om Selena Gomez och hennes relation, med och påverkan, Justin Bieber. Svartsjuka beliebers väntas kommentarer eller smyg negativa kommentarer som kommer göra dem besvikna.
Jessica har en del lovord för Justins latin girl.
"Hon är vacke " Jessica strålade. "En sådan vacker person, inifrån och ut. Hon är en av mina favorit människor någonsin. Jag älskar henne! "

Jessica är inte bara en läpparnas bekännelse. Hon har känt Selena under en tid. I själva verket förde Justin Selena till Jessicaa födelsedagsfest på våren.
Även om den berömda paret, under en tid låtsades och totalt blånekade att de var ett par, avslöjade Jessica att de hade "mycket 'coupley'. "
När det gäller Never Say Never stjärnan, har Jessica faktiskt spenderat mer tid med honom än Selena har, både på och av scenen.
Och hon tycker Selena är "Perfekt för honom. "

Allvarligt, om en killes kvinnliga bästavän tycker att hans flickvän är okej, då är det ganska säkert att anta att hans flickvän verkligen är det. Förhoppningsvis kommer alla beliebers ta Jessicas ord för det.

dsdsds

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0