Gör Justin & Selena detta bara för kamerorna?

dsdsds

Att vara ung och kär. Skrapa det där att vara ung, rik, berömd och liksom i kärlek. Det sistnämnda kan vara upp till tolkning, men tonårings Kungaparet Justin Bieber och Selena Gomez har vart på semester tillsammans i Hawaii för att hävda sin kontroll över sin relation och sina karriärer. Deras Puppy Love kan ursprungligen hållits hemligt, men tack vare en media-manipulerade kyss dessa två är nu oförmögna att hålla sina händer från varandra.

Men med tanke
enorma berömmelse att The Biebs nu råder, mycket handdator med en vacker och berömd flickvän skulle ha potential att distrahera honom från hans arbete, frigöra svartsjuka och horder av Beliebers hans hjärtans dam, eller värre: rasande mammor och pappor som befarar att deras dotters besatthet blir lite för randy för deras smak.

För att ytterligare undersöka vad som står på spel för två barn som inte ens kan lagligt dricka, ringde vi upp Hollywood bild konsult Michael Sands. "Det är hans hem domstols fördel att bege sig ut i allmänheten,att han lär sig att kyssa ochkramas. Du ser kyssar och kramar för 101, samtliga kameror, förklarar han, innan du fortsätter med vad som kan vara en mer cynisk tolkning av deras romans än ens vi på Popdust kan trolla. "I grunden är hon verkligeninte hans flickvän, det är som inrättats av föräldrarna eller chefen. Det kommer inte att hålla."

dsd

Kommentarer
Postat av: sarah

ok jag vill det!:)

2011-06-04 @ 22:37:13
URL: http://sarahfina.webblogg.se/
Postat av: sarah

vad heter du?

jag heter sarah ngoy

:)

2011-06-04 @ 22:52:30
URL: http://sarahfina.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0