Selena har setts till med exet Nick Jonas

dsfsddf

Selena Gomez har setts umgås med hennes ex-pojkvän, Nick Jonas, trots att i ett förhållande med tonåringen, Justin Bieber.

Medan Biebster kan ha landat i Israel före sin My World spelning i landet, har hans flickvän Selena setts med Jonas Brothers stjärnan, som hon dateade tillbaka i 2010. Som om inte att hon blivit sedd med Nick, Waverly Place skådespelerskan har också babblat om Jonas till BOP tidningen, och hävdade att han är den 18-årigeavslöjade: "Jag försöker vara en god människa och en god vän till alla. Nick är en mycket bra Vän. Han är en härlig kille, vi goda vänner och jag njuter av hans sällskap."

Vi undrar vad JB skulle göra om det! Selena och Nick kanske har underblåst rapporter om att hon har beslutat "tuffa saker" med Justin, efter det nationella Enquirer hävdade att hon hade dumpat Bieber - något som senare var ett starkt rykte. Andra Selena Gomez relaterade nyheter, har hennes rep har bekräftatpopprinsessan Britney Spears skrivit en låt för stjärnan, som kommer att stå på Selenas nya album i Juni.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0