Biebs mötte katastrofdrabbade barn i Japan

dsdfsdfs

Skolbarnen blev generade i mötet med den amerikanska stjärnan

Justin Bieber befinner sig för tillfället i Japan, där han bland annat har passat på att försöka trösta barn från Tohoku-regionen i nordöstra Japan, som i mars drabbades av jordbävnings- och tsunamikatastrofen. På den amerikanska ambassaden i Tokyo mötte sångaren nio skolbarn från den katastrofdrabbade regionen, men eleverna ska enligt CNN ha varit mer nervösa än entusiastiska i mötet med stjärnan.

Kortfattade repliker utväxlades mellan sångaren och de japanska barnen:

"Hur gammal är du?"
frågade Justin en av flickorna.

"17" svarade hon.

"Jag är lika gammal! replikerade sångaren.

Enligt CNN ska en informationsansvarig vid den amerikanska ambassaden ha sagt att han inte riktigt visste hur många av ungdomarna som faktiskt var Bieber-fans. Den kanadensiska artisten är förvisso ganska populär i Japan, men han är inte på samma nivå som de största asiatiska stjärnorna.

Även om skratt och entusiasm alltså inte präglade mötet, fick Justin ändå respons. Bland annat fick han ett brev från en av pojkarna, som tackade honom för att han tog sig tid att möta dem. Pojken var från Otsuchi, som blev så hårt drabbat av katastrofen att halva staden nu ligger i ruiner.

Den 17-åriga sångaren försökte trösta ungdomarna genom att förmedla hopp om en bättre framtid.

"Saker kan bli bättre och saker kommer också att bli bättre. Det kan bara komma bättre tider efter det här, och mina böner inkluderar alla deras familjer," sade han.

Den amerikanska ambassadören i Japan, John Roos, sammanfattade med att säga att mötet kommer vara viktigt både för japanska ungdomar och för Japan som turist- och affärsland.

"Händelser som Justin Biebers besök i Japan är inte uteslutande en uppmuntran för unga i Japan, de är även viktiga bidrag när det kommer till att visa världen att det är säkert att resa till Japan och att landet är öppet för att göra affärer."

På väg ut från mötet möttes Justin av en grupp fans som inte var lika blyga som de ovan nämnda skolungdomarna. Ett tjugotal tonårstjejer hade samlats för att få en skymt av stjärnan, och när de såg honom ropade de:

"Vi älskar dig, Justin!"

adsass

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0