Två tjejer smög sig in på Justins hotell rum

kiyjugtrf

Justin Bieber var rasande efter två tjejer smugit sig in i hans svit - utklädda till hotell städare. Han var särskilt upprörd över att tjejerna ta bilder på "mycket personliga" saker. De lömska tjejerna i åldern 18 och 16, upptäcktes efter att en medlem i Justin's säkerhets team kom på dem. Justin, 17, checkade ut från hans £750-en-natt svit och sov i turnebussen efter att han fick höra om händelsen i Liverpool på fredag kvällen. En källa säger: Hetellet var översvämmat av desperata fans för att få en glimt av Justin. men två säskilt företagssamma tjejer smet in genom en sidoingång, och stal två hushållning outfits."

"Efter att ha kastat sina egna kläder och hoppat in i sina nya kostymer, tog de hissen till Justin's svit och knackade på dörren och sa 'rums städning'. Efter att ha fått komma in, började flickorna halvhjärtat polera bord och damma ytor. Ingen förstog något tills flickorna var ensamma i sovrummet, och hade börjat ta bilder av hans personliga ägodelar på sina telefoner. En medlem av Justin's följe var i en annan del av sviten öch hörde dem fnittra och kom sedan på dem."

Flickorna fick en rejäl utskällning och vräktes sedan från lokalerna. Den unga stjärnan är förstås rasande på säkerhetsluckorna i Liverpool exklusiva Hard Days Nights Hotel, han bodde i McCartney svitem - tro roomed takvåning. Sedan ankomsten till sin Brittiska turne har han varit följd av hans fans överallt - som kallas Beliebers. Justin kommer nu få extra säkerhetsskydd.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0