Selena räddare än nägonsin för alla Beliebers

iuyjh

Selena Gomez sägs vara livrädd efter att ha fått online dödshot från avundsjuka Bieber fans efter att hennes och Justin's förhållande blev officielt.

Den 18-åriga sångaren och skådespelaren har fått stå tillsvars för en online hatkampanj eftersom bilderna släpptes av henne kyssa den tonåriga stjärnan förra månaden.

Det har dock blivit sämre än någonsin efter att paret gjort ett framträdande på Vanity Fair Oscars Fest tillsammans. En källa säger till Star Magazine: Selena är livrädd. Hon är bara ung och när hon ser saker skrivet om henne, blir hon såklart rädd, men Justin försöker att lugna henne, men vad kan han göra..?"

Den vackra brunetten sa att hennes nya låt "Who Says?" adresserar de hot som hon får genom sociala nätverks webbplatser som Facebook och Twitter. Förra veckan berättade hon för Ryan Seacrest på hans KIIS-FM radio show: "Inom den här världen, så finns det bara en sådan enkel tillgång till folks känslor här låten är så bra budskap till mina fans, och den berörde verkligen mig när jag hörde den. I grunden är det till hatare, de är att de människor som försöker ta dig ner."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0