Patties mörka förflutna

iuyhgtr

Vid sjutton års ålder lever Justin Bieber ett liv som de flesta drömmer om men aldrig lyckas uppnå. Men bakom hans framgång och ständiga lycka ligger en mörk hemlighet från sitt fjärran förflutna. Och detta hände innan han ens var född.

Enligt The National Enquirer, levde Justin Biebers mor, Pattie Mallette, en gång i en tillvaro som var raka motsatsen till hennes nu perfekta liv.
I själva verket var Pattie Mallette liv så svårt och till synes hopplöst att hon faktiskt en gång försökt begå självmord. Som barn blev Mallette sexuellt uttnytjad regelbundet i åldern 5 till 10. Hon berättade aldrig för någon om övergreppen. Istället började hon för att döva sin smärta med alkohol och droger. Vid 15 års ålder, sprang hon hemifrån och började umgås med en grupp äldre killar.

"Jag levde ett liv i synd, droger och alkohol ständigt och festade hela tiden och gick inte i skolan och jag stal saker", säger hon bekände i en intervju på kanadensisk tv. "Jag var nästan hög eller berusad från det att jag vaknade till när jag gick till sängs." Oförmögen att bära hennes tarvliga existens, försökte hon begå självmord genom att hoppa framför en bil mitt i livliga trafiken

"Jag var deprimerad och arg och bara knäppte till i huvudet en dag", säger hon funderade.
"Jag sade," Jag vill dö "och jag ville hitta på snabbast möjliga sätt." Lyckligtvis var föraren snabb nog att väja för att undvika henne. Och bara ett år senare blev hon gravid med den pojke som skulle växa upp till att bli en legend.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0