Justin är "Hollywood Celebrity of the Week"

adsd

Justin har lyckats göra rubriker tidigare i veckan. Inte för ett nytt album, och inte för frisläppande av en annan konsert film. Det var bara för att tusentals skrikande fans ville veta vad Bieber luktar.

Du läser det på rätt sätt. Pop sensationen Justin har släppt en doft som heter "Someday", och om du sprayar den på halsen, kommer JB bära dig bort till ett avlägset Fantasyland av solnedgångar, blommor och moln. Tror du mig inte? Titta på kommersiella.

Den officiella lanseringen av Justins lukt, men det behövdes mycket mer blommor och moln, för vad fansen fick istället var en hel del knuffar, slagsmål och arresteringar. Biebs blev knuffad av en civilklädd polis som han trodde var ett aggresivt fans, med sedan säger 17-åringen att det var ett missförstånd.

Sångaren gjorde vad han normalt gör, han skrev till sina fans på Twitter.

"New York. Vild dag. #muchlove #wegohard,"
twittrade han!

Hårt, faktiskt. Manhattan Scenen påminde oss också om hur populär JB är, även när han har väldigt lite att främja. En enkel doft lansering skapar kaos. Föreställ dig hur det blir nästa gång han lägger ut original musik! För hans collectiveness i ansiktet på fansen är sinnes sjukt, och vi är stolta att meddela att Justin är "Hollywood Celebrity of the Week".

dsff

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0