Dan Cutforth: "Han har en lång karriär framför sig"

dfsdfs

Reality TV-producenten Dan Cutforth, som tillsammans med Magical Elves partner Jane Lipsitz har regisserat och producerat Justin Biebers film Never Say Never, säger att tonåringen kommer att vara kvar ett tag.
Den kanadensiska hjärtbomben kan inte bara se fram emot en lång karriär efter att ha överlevt tonåren, Cutforth förutspår.

Magical Elves är en av de mest trafikerade producenterna i dokusåpa branchen, med hit-serier som Top Chef, Project Runway och konstverk bland sina krediter.

Andra realityserie sin tallrik inkluderar America's nästa stor restaurang och Fashion Star för NBC, nya säsonger av Top Chef, Top Chef Masters, Top Chef: Just Desserts och konstverk: Nästa stora konstnär för Bravo, och Braxton Family Values för WeTV.

Men Cutforth insisterar att Justin Biebers konsert film var som att fånga blixten i en flaska och indie producenten gör studion rundor på jakt efter en annan film ämne som fångar tidsandan.

"Vi har absolut ett möte med ett antal studior att prata om olika möjligheter. Vi har möte med olika idéer med olika talanger att räkna ut vad som är nästa steg för oss,'' sa han.

qewqew

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0