Justins blingande dog tag kommer ut i höst!

dfdf

De flesta flickvänner tar ofta sina pojkvänners t-shirts för att sova i på natten, men för Selena Gomez är de skildnad, hon använder nämligen Justin Biebers blingande outkommna Dog tags! Selena hahar burit "JB" Dog tagen samtidigt som hon skulle främja hennes kommande nya film, Monte Carlo.

Vi talade med Michael Ferrara ordförande Etoile Nation-smycken designern bakom Justin linje av doftande dog tags och armband-som ger oss de senaste nyheterna om den berömda halsbanden!
 
 "När vi lanserade i höstas var dessa gjorda av oss (Etoile Nation) för att fira vårt samarbete med Justin och lanseringen," Michael förklarade för Justin.

Men du kommer inte att hitta dessa i butikerna. De smycken företaget uppgraderade Justins personliga dog tags med hjälp av en vit guldkedja, svarta och vita diamanter för hans initialer. Biebs dog tags fick också sina helt egna anpassade doft.
 
Ni kan ha mer tur än vad ni tror alla beliebers! I höst så kommer etoilenation.com att ge möjligheten att beställa en kopia av JB dog tagen. Jag är säker på alla tonårsflickor i världen kommer att begära sina julklappar tidigt i år.
 
 Justin har några allvarliga bling och Selena är definitivt en lycklig flicka att få stjäla hennes pojkvän smycken. Om bara alla våra pojkvänner hade något liknande för oss att ta!

dfs


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0