Jelena äter på McDonalds även fast Selena lider av undernäring

adsads

För bara några veckor sedan åkte Selena Gomez in på sjukhuset eftersom hon var undernärd. Den 18-åriga skådespelerskan svarade att hon har problem med att äta hälsosam mat - men att hon skulle ändra hennes vanor. Däremot berättar en insider till HollywoodLife.com att Selena och hennes pojkvän, Justin Bieber, stört ägnat sig åt några läckra McDonalds hamburgare i New York den 30 juni. 

 "Justin och Selena och hans livvakt var här att ca 3:15", sa ett ögonvittne vid McDonalds på 58th Street. Third Ave ett annat vittne berättar: "Det var så konstigt att se två kändisar beställa en Big Mac med pommesfrites. Jag antar att du aldrig tror att kändisar brukar äta på snabbmatsrestauranger eftersom de är så kända. Han var med Selena och deras livvakt. Selena såg verkligen söt och väldigt glad. Selena hade också en Big Mac och pommesfrites. Justin frågade för extra ketchup!"
 
Innan de tvås fest var vår favorit par på prickiga Nike Town Tue East 57th Street.
 
"De kom in på ca 2:00 och stannade i nästan en timme", ett ögonvittne säger. "Justin och Selena var riktigt söta tillsammans. De höll varandra i händerna och kunde inte släppa ögonen på varandra."

dfs

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0