Nya filmen "Biebermania" förväntas redan att bli en succsé

gfgfgf

Xenom Pictures har meddelat realesen av DVD-utgåvan av den populära Justin bieber filmen Biebermania. Den mycket eftertacktade dokumentären om Justin bieber producerades och regisserades av filmen Thomas Gibson och anländer på DVD den 17 maj.

Biebermania använder exlusiva intervjuer, aldrig tidigare visade bilder och sällsynta klipp att berätta historien om den sensationella explosionsartade Justin Bieber. Från hans första Toutube video där han upptäcktes av mangern Scooter Braun, till hans möte med Usher som han lanserade Bieber till en platina-säljande artist och konsert fenomen.

Filmen ägnar särskild uppmärksamhet åt Justin Bieber särskilda förhållande till sina fans, avslöjar insikter om hur hans bild var formad på sociala nätverkssajter som Facebook och Twitter och varför folk har anammat Bieber och gjort honom till den största popstjärnan i världen. Hjordar av lojala Justin Bieber fans har redan har redan börjat diskutera realesen av Biebermania på Twitter och stora återförsäljare över hela USA och Kanada är båttom att fylla order att ha DVD på sina hyllor den 17 maj.

"Justin Bieber: Never Say Never" drog in över $ 88.000.000 i världen för biljettintekterna till idag har Justin Biebers berömmelse från nätet musikvideor och platina sånger till film och TV med samma med samma häpnandväckande poplularitet. Biebermania är den första hög kvalites DVD-utgåvan som följer Biebers framgång. Xenomen Pctures är en oberoende film och mediedistribution företag specialiserat på dramer och populära independentfilmer ofta förbisedda av mainstream studios.
- jbiebersweden.tk

Det finns inget som säger att filmen kommer till Sverige eller inte, vi får vänta och se!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0