Intervju med Vanessa Price, Justins frisör

fdsdfsf

"Det känns som silke,"säger stylisten Vanessa Price om håret som gör miljontals flickor svaga. För två år sedan tog musikindustrins poppis frisör till hennes sax på en viss då 15-årige YouTube fenomen, fixade till det till en härlighet känd världen över som Bieber looks (RIP). Idag, Price och Justin Bieber är oskiljaktiga: "Du är den enda som är tillåtet att klippa mitt hår", sa Bieber till Price. En vecka före sin sjuttonde födelsedag, var Bieber redo för en förändring, så Price tog fram hennes sax. Och den berömda frisyren föll till marken, det är ett nytt utseende "lämpliga för en ung man i stället av en tonårig pojke," men också avslöjande pannan. "Världen hade aldrig sett det förut!" Den unga pop prinsen är också beroende av Price smink för att täcka en enstaka finne. "Han är en tonåring som arbetar hårt, naturligtvis han får finnar" säger hon.

Justins frilla verkar aldrig på sin plats. Vad är ditt knep?
Det handlar om klippningen. Kämpa inte emot den riktning håret växer. Man behöver klippa den så det gradvis går från längre till kortare, men inte så drastiskt.Och föningen,Justins hår är bra, så jag behöver inte använda en bordte, bara mina händer. Tjockare hår behöver en borste för att allt ska hamna på plats.

På sin lediga dagar från att utföra, inte Justin stil sitt eget hår?
Ja. Han älskar sitt hår, han är mycket stolt över det. Han lägger ned vansinnigt mycket omsorg om detaljer, så han vet hur man gör det snyggt. Men det är inte att han är fåfäng!

Du verkar ha bemästrat ingen makeup makeup med Justin?
Jag använder bara lite concealer och puder. Justin har naturligt vackra, långa ögonfransar, så vi behöver inte använda någon mascara och han har otroligt fint hår.
- jbiebersweden.tk


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0