Beliebers ger sig på Selena för otrohet

sdfdfsdf

Inget kan jämföras med vreden hos Beliebers. Justin Biebers armé av tonårs fans är brutalt överbeskyddande av sin idol - så Selena Gomez kanske vill springa och gömma sig nu när dessa bilder har dykt upp. Biebers flickvän har blivit fotad då hon kysser en annan kille. Men innan de lanserar en attack mot Disney prinsessan för att ens ha vågat att vara otrogen mot Justin, kommer förhoppningsvis fansen inse att det är i konstens namn.

En trailer för Selenas kommande film Monte Carlo har just släppts, och klippet visar 18-åriga skådespelerskan gosandes med franska skådespelaren Pierre Boulanger. Selena spelar som Grace, en amerikansk tjej som drömmer om att resa till Paris efter examen.

Förhoppningsvis är Justin, 17, är inte den svartsjuka typen - men han är upptagen på sin världsturné nu, och sannolikt har inte haft tid att se trailern ännu. Han sågs njuta av en skoter sightseeing i Israel igår, inför i morgon kvälls konsert i Tel Aviv. Paret har varit tillsammans för en tid, men gick bara ut med sin romantik när de kom på en Oscars fest tillsammans i februari. Selena var i skam hos Ellen DeGeneres under ett besök nyligen i sin chat show när Ellen spelade ett klipp av hennes första framträdande i showen - när Selena förnekade att hon dejtade Justin. Selena vred sig när Ellen straffade henne för att säga att han var "som sin lillebror" och att det inte fanns någon romantik, och skrattande och bad "ta mig inte till fängelset!"

Sedan de gått ut för allmänheten har paret varit mycket mer villiga att diskutera deras förhållande. I en intervju med The People förra månaden, sa Justin: "Hon är en riktigt bra person och jag tycker att hon har det bästa leendet i världen. Hon är het. Naturligtvis gillar varje kille om flickan är het, vilket Selena är. Jag gillar att vara med folk som får mig att skratta och som delar min humor. Det gör Selena, absolut."
-jbiebersweden.tk


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0